Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo proszę pomóc mi ;d

SkyOut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli źle napisałem w złym temacie to proszę przenieść. Dziękuje i przepraszam za problemy.

Witam, mam problem do ludzi z sercem. Ma ktoś może serwer TS3. No z 50 slotów nie potrzebny ? Z chęcią bym przyjął taki  :) Wystarczy tylko taki serwer, nie musi byc jakis rozkrecony czy cos ..  ;) Aaa i by nie byl miesiecznie za drogi tez bym prosil.  ;) Prosze pisac na gadu gadu 48425191 Dziękuje :-))

Opublikowano

Z tego co kojarzę to jest kilka osób ,które udostępniają sub serwer za pewną opłata.

Coś obiło mi się o uszy ,że za 100 slotów musisz zapłacić gdzieś około 20/30 zł miesięcznie ( sloty są z Licencji płatnej).

A jeśli nie chcesz płacić  to np jakiś właściciel co ma licke non profit 512 slotów to może ci odpalić sub serwer za free + sloty to jest kwestia dogadania się.

80905622020518233637.png

Opublikowano

jeśli źle napisałem w złym temacie to proszę przenieść. Dziękuje i przepraszam za problemy.

Witam, mam problem do ludzi z sercem. Ma ktoś może serwer TS3. No z 50 slotów nie potrzebny ? Z chęcią bym przyjął taki  :) Wystarczy tylko taki serwer, nie musi byc jakis rozkrecony czy cos ..  ;) Aaa i by nie byl miesiecznie za drogi tez bym prosil.  ;) Prosze pisac na gadu gadu 48425191 Dziękuje :-))

Ile dokładnie potrzebujesz tych slotów?:)  Chcesz robić publika czy knalowy/gildijny?

Z tego co kojarzę to jest kilka osób ,które udostępniają sub serwer za pewną opłata.

Coś obiło mi się o uszy ,że za 100 slotów musisz zapłacić gdzieś około 20/30 zł miesięcznie ( sloty są z Licencji płatnej).

A jeśli nie chcesz płacić  to np jakiś właściciel co ma licke non profit 512 slotów to może ci odpalić sub serwer za free + sloty to jest kwestia dogadania się.

Wiele osób udostępnia te serwery na crackowanych liecncjach więc co po tym ktoś zgłosi poleci BL a Ty kasy nie odzyskasz :) Już lepiej za te 100 slotów zapłacić ok 50 zł jakiejś firmie zajmującej się hostowaniem serwerów ts3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...