Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1000 golda za 1h grania w WOT'a

ivanXI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się z wami podzielić świetną okazją na zdobycie 1000 golda (1k, tak dobrze napisałem ;] )

wszystko opisane jest w tym filmiku Hallaca https://www.youtube.com/watch?v=-x8OoftYFSM

W skrócie chodzi o to żeby mieć ts'a z overwolfem [kiedyś to był overlay], mieć włączonego wot'a przez godzinę, i w zasadzie tyle :D

Opublikowano

Gdzie ty masz zaś serwery przeciążone

No właśnie...

Ja zrobiłem i faktycznie daje kod :D

Da się dwa razy to zrobić albo wziąć drugi od kogoś kod czy nie bardzo :D ?

Opublikowano

Z tego co wiem to tylko 1 raz na konto. Ja już wykonałem, działa. Teraz czas na pozostałe konta.

Opublikowano

Korzysta mnóstwo osób, więc nic dziwnego że się nie da wejść.

Opublikowano

Potwierdzam, działa. Mi też się długo ładowało więc wyłączyłem Overwolfa i włączyłem ponownie. To samo zrobiłem z wotem i dopiero zadziałało.

Opublikowano

dobra już wiem co chyba trzeba zrobić mi się giveaways od bógował gdy wota włączyłem przez program overwolf a nie normalnie spróbujcie to może wam pójdzie aczkolwiek mam inny problem mam licznik mam tam 55 min i jak zaczynam bitwę w wocie to mogę obracać się strzelać ale nie mogę jeździć tak jak by klawiatura nie działała jakieś pomysły? ktoś jeszcze tak ma?

Opublikowano

Bo korzysta sporo osób ?

Tyle to wiem. Ale dzięki że pomagasz ;)

Spokojnie, ponieważ 1 000 sztuk złotka możemy odebrać do 30 listopada.

Mamy na to jeszcze 26 dni, wiec lajcik.

Podpinam.

A no to spoko :D Myślałem że to do dzisiaj czy coś ;)

Opublikowano

Prawda, wygenerowałem drugi. Z innego konta wot, innego konta overwolf i innego ip. "Kod nieprawidłowy"

Opublikowano

Po wbiciu godziny pokazuje mi się informacja, że kod na to konto został już wykorzystany? Pierwszy raz zainstalowałem ten program i ostatni, jeżeli są takie bugi czy co to jest...

graphic.png

Opublikowano

Po wbiciu godziny pokazuje mi się informacja, że kod na to konto został już wykorzystany? Pierwszy raz zainstalowałem ten program i ostatni, jeżeli są takie bugi czy co to jest...

Musiałeś wpisywać kod z tej partii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...