Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny błąd gry - Brak filmików?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wreszcie znalazłem czas na pobranie Aiona. Gdy pierwszy pakiet sie pomyślnie zainstalował odpaliłem gre, stworzyłem postać i zacząłem grać. Zdziwiłem sie że na początku gry nie włączyć sie żaden filmik (ten początkowy) ani pozniej też nie. Zrestartowałem clienta, zrobiłem nową postać i znowu to samo.

Opublikowano

Masz tylko jeden pakiet pobrany? Filmiki są zapewne zawarte w kolejnych pakietach, więc jeśli chcesz je mieć, to musisz pobrać clienta w całości.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Masz tylko jeden pakiet pobrany? Filmiki są zapewne zawarte w kolejnych pakietach, więc jeśli chcesz je mieć, to musisz pobrać clienta w całości.

Aha, to moim zdaniem gf to dziwnie zrobiło bo ponieważ 1 pakiet obejmuje grę do 18 lvl to powinno być w nim zawarte wszystko. Dzięki

Opublikowano

Aha, to moim zdaniem gf to dziwnie zrobiło bo ponieważ 1 pakiet obejmuje grę do 18 lvl to powinno być w nim zawarte wszystko. Dzięki

W pierwszym pakiecie zawarte są podstawy, pozwalające na włączenie gry w ogóle. ;) A filmiki to tylko dodatek.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...