Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka w CS

misupisu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam takie pytanie. Chciałbym nauczyć grac się dobrze w CS'a GO, mam dopiero 50 godz rozegrane. Wystarczy ciągle ćwiczyć żeby dojśc do perfekcji? i czy opłaca się grać np snajperem(ćwiczyć AWP )?

cac841f1bf1704cemed.png

Opublikowano

nauczysz się z czasem, a gra snajperką sama Ci przyjdzie, nie warto grać 3 rundy eko, tylko po to, by mieć snajpę, nienawidzę takich ludzi, którzy grają ciągle 1 bronią. B)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Siemka. Mam takie pytanie. Chciałbym nauczyć grac się dobrze w CS'a GO, mam dopiero 50 godz rozegrane. Wystarczy ciągle ćwiczyć żeby dojśc do perfekcji? i czy opłaca się grać np snajperem(ćwiczyć AWP )?

Wez kup np w kiosku gazete i popatrz czy nie ma korepetycji w twoim miescie z CS, moze sie zalapiesz powinny tanie byc.

Opublikowano

Skill przyjdzie z czasem, ważne jest żebyś miał wygodną myszke jak i klawiature. Monitor powinieneś mieć te 120-144Hz ale 60 też ujdzie.

Mały ping, aerodynamika i cierpliwość. Graj tylko z lepszymi od siebie, padniesz te 20 razy na 1 fraga ale nauczysz się jak masz się zachowywać.

Panika, przegrałem w cs go 600h+ i na dm'ach jakoś takiej paniki jak na MM nie widze. Częste full auto bo myślę 'nie trafie go'. Podejdź spokojnie, pestkuj i nie marnuj ammo.

Experiance jest najważniejszy. Każdy gra inaczej, campi gdzie indziej musisz się nauczyć zapamiętywać 'gdzie on ostatnio mnie zabił'. Ludzie popełniaja bład i bardzo często campią w tych samych miejscach.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...