Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona refów a cały system

KowalCzupaCzups

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://rewards.eune.leagueoflegends.com/ - wiadomo, nie działa, kiedyś naprawią, nikt nie wie kiedy.

Kwestia jest nieco inna, ponieważ kupiłem refy i mam pewność, że zostały wykonane, ale łącznie z rejestracją stało się to podczas sytuacji, kiedy strona referali nie działa. Potrzebuję w związku z tym odpowiedzi, na którą support mi nie odpowiedział, tylko wysłał wklejoną regułkę. Czy jeśli ktoś zarejestrował się z mojego linku(np. kupno refów), to cały ref zostanie naliczony, jak system wróci do normy? 

Tak poza tym to śmieszna sprawa, bo pisałem z konta głównego, na którym nie kupiłem niczego, a pracownik riot w zamian zemsty za negatywną opinię i ponowienie pytania, sprawdził i przeszukał całe moje konto w poszukiwaniu jakichś nielegalnych działań, więc zagroził tylko, że 5 refów, które mam wbite przez samego siebie bez użycia botów, też nie jest legalne. No ale odpowiedzi na proste pytanie dalej nie otrzymałem, komiczna firma. 

Każdy mądrzeje z czasem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...