Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Webmastering oraz Oferuje stronę serwera Taurios (Kompletne skrypty + PSD)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zostanę webmasterem. (duża czcionka specjalnie dla kwiatmixa który ma problemy z czytaniem.)

Dodatkowo Oferuje stronę serwera Taurios, tak jak w temacie razem z kompletnymi skryptami + PSD strony.

Demo: Taurios.pl

Więcej pod Kontaktem: PW lub GG 33308816

Jednorazowo!

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Prawa do wszystkiego co sprzedajesz masz ? Skrypt by kto ?

Mam do wszystkiego prawa bo sam ją kupowałem razem z grafiką, skrypty by kongo z poprawkami które robiłem miesiąc. Demo masz.

Opublikowano

Strona wygląda ładnie. Patrząc na posty i tematy mogę powiedzieć, że jest osobą ogarniętą, jeżeli tak jest to zapewne też 'dobrze' robi. ;) Polecam

Opublikowano

Strona wygląda ładnie. Patrząc na posty i tematy mogę powiedzieć, że jest osobą ogarniętą, jeżeli tak jest to zapewne też 'dobrze' robi. ;) Polecam

Dziękuję za polecenie :)

Oferta nadal aktualna.

Dodatkowo oferuję FB z 300 lajkami tematyka metina wyświetlenia średnio +300 :)

Opublikowano

Strona całkiem ciekawa. Czy posiadasz jeszcze jakieś inne PSD? Masz do tego wszelkie prawa?

Opublikowano

Strona całkiem ciekawa. Czy posiadasz jeszcze jakieś inne PSD? Masz do tego wszelkie prawa?

Owszem mam pełne prawa.

Tak posiadam również inne strony które nigdy nie były publikowane na mpc itp.

Opublikowano

Mam do wszystkiego prawa bo sam ją kupowałem razem z grafiką, skrypty by kongo z poprawkami które robiłem miesiąc. Demo masz.

W takim razie podczas "kupowania" spisano umowę z panem kongo, w której było zawarte, iż otrzymujesz wszelkie prawa do kupowanego produktu, w tym do sprzedawania/publikowania, ma się rozumieć?

Generalnie taki retro ten skrypt, każda strona w osobnym pliku *.php...

Everything not saved will be lost.
- Nintendo "Quit Screen" message

Ave Queen!

Opublikowano

W takim razie podczas "kupowania" spisano umowę z panem kongo, w której było zawarte, iż otrzymujesz wszelkie prawa do kupowanego produktu, w tym do sprzedawania/publikowania, ma się rozumieć?

Generalnie taki retro ten skrypt, każda strona w osobnym pliku *.php...

Nie spisano żadnej umowy, gdyż nie była potrzebna.

Kupując rzecz masz pełne prawa do niej.

Nawet gdybym chciał to mógł bym wszystko opublikować.

Tak, mam pełne prawa.

Opublikowano

Nie masz praw. Kongo dobry skrypter. A ty jesteś lamus. + serwer pseudo Source 

Sorry, ale dla mnie jesteś jakimś randomem co chodzi po tematach i spami po to by nabić sobie nędznego posta żeby wystawić prezentacje swojego nędznego serwera.

Oferta aktualna, prawa mam.

Serwer nie stoi na source bo go nie ma.

Opublikowano

Z jednej strony polecam, bo skrypty Konga są dobre a z drugiej odradzam bo grafika Kurlza jest jak zawsze ładnie przypiłowana z cudzych layoutów, a styl tego jest już powielany kilkakrotnie. 

Opublikowano

Z jednej strony polecam, bo skrypty Konga są dobre a z drugiej odradzam bo grafika Kurlza jest jak zawsze ładnie przypiłowana z cudzych layoutów, a styl tego jest już powielany kilkakrotnie. 

W sumie racja.

Lepiej brać z gotowców niż kraść.

Oferta nadal aktualna, zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...