Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MixPOL

milion933

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam,wczoraj przypomnialem sobie o takim bardzo fajnym serwerze polskim jakim jest MixPOL i za cholere nie wiem gdzie on teraz jest ,bo wiecie zrobili te nowe channele i wgl. Wiec jak ktos wie to prosze o dokladne podanie tego rooma bo jak pamietam fajna atmosfera i wgl.

Z dzieki -Huzar ;)

Nothing is impossible.

Opublikowano

Teraz sie nie oplaca garc mixa bo sa same gowna nN + prawie kazdy mod ktory ma 0 zasad na roomie tzn. lataja w jakis jebanych tpg itp...

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Flux czyli tak jak ty nn, grasz wsrod swoich a mimo to kd 1,2. W sumie racja, nie ma po co tam grac, a o atmosferze zapomnij wlasnie przez takich nn ktorzy pograli pol roku mixa i sa wielkimi graczami SnD, a wczesniej grali z pba xD

Do tego dochodza ludzie  z eli pro ktorzy pozakladali nowe konta i udaja bog wie kogo - tragedia !

Co do pytania: Veteran channel 1 hasło: dópa

Opublikowano

Inter mix pola gram od 4 wiec skończ i nn jesteś ty i co z tego ze gralem z pba ? Boli cię to ? Kd nie gra po pierwsze po drugie zapraszam wielki graczu na 1vs1 kd to ja mogę miec 0.01 i będę cie cisnal jak szmatę... Pomyśl zanim cos napiszesz . To nie ja kiedys cisnalem na chamsach itp.. Tylko ty...:D Ja nie gram na kd tak jak ty wiec mam wyjebane czy ty masz 5.0 a ja 0.10 wiec zapraszam i jestem w 100% pewny ze większość będzie za mną a nie za toba bo jesteś zwykłym napinaczem i gownem. Podobno miał być wielki powrót tego najlepszego klanu "snd.exe" haha a nie widac nikogo . poZDRawiam

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

ps: nie potrafie zrozumieć jednego: jak można napisać, że nie ,,gram na kd'' ;D to jak grasz ? Dajesz się specjalnie zabijać ? Nie strzelasz się tylko zwiedzasz mapkę ? Grasz mixa, żeby popatrzeć jak grają inni ? Bo nie potrafie logicznie tego sobie wytłumaczyć jak można grać mixa 4 lata i być dalej zwykłym miernym graczem i ledwo na + z kd wychodzić ? NIGDY nie widziałem, żebyś grał jakoś dobrze, żeby ktoś płakał, że masz hacki, poprostu jesteś na mixie, ale jakby cie nie było xD takie mieso armatnie co od czasu do czasu zrobi double killa i przeważnie gra kończy ze statami 7:5 10:8, ale prawie NIGDY nie ma jakiś super statystyk .

Aaa i te SnD.eXe (do którego wiele razy prosiłeś się, żeby dojść) eZ: 

http://i.imgur.com/YMj4Gt9.jpg

w ostaniej rundzie TB <3 chyba straciliście wiarę po pierwszej rundzie bo zero oporu u was... :(

Opublikowano

Dobra chlopaki jezeli chodzi o wasze sprawy prywatne mozecie isc na PW a nie nabijac posty,co do tematu to dzieki wielki ;) haslo juz znalem !

Nothing is impossible.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...