Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o powrót do gry

Edzik9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wróciłem do WR po ponad półtorej rocznej przerwie.
Doszły mnie słuchy że na zombie w trybie hard można było wygrać retail.
Ze trzeba było przejść 5x hard bez żadnego lose. Czy to prawda? 
Bo ten co to mówił ma m249 nickel i mówi ze miał wybór pomiędzy aw50f a tym oto "minimi" 
Proszę o szczere odp.

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

O czymś takim nie słyszałem, że broń się dostaje. Kiedyś był taki event, że po dojściu do 15 wave na hard dostawało się maski i był taki bug, że jak się przeszło do 15 wave na hard 2 razy to dostawało się te maski na perma (na zawsze).

Raczej koleś robił Cie w konia. Nexon by stracił masę pieniędzy na czymś takim. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Up te maski to wiem sam mam ją :) 
Może i masz racje ale aż mi się wierzyć nie chce by ten ktoś mnie w uj'a robił ;D
No mowie ze pisal mi ze przeszedl 2-3 tyg temu te mape blind 5 x harda pod rzad bez zadnego lose i mu dali do wyboru aw albo m249 ale to nie wiem ciezko przejsc 5x Moze i prawda to jest.

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Zrobił cię w bambuko.

Nexon nie daje retaili za takie coś.

@areq94pl

Genialna rada 2/10 >.<

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

W konia cie ktoś zrobił, retaili za zombie lub inne tryby nie da się zdobyć i wątpie by kiedyś bd się dało

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

W sumie to nie aż taki głupi pomysł.Tylko nie wiem czy nie wylapie bana na ip ;/ 
Bo na konto na pewno bym zarobil :D Wiem tez ze nub acc bym miał to sprawdzic :D

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Dzięki za informacje myślałem, że na ip bo kiedyś w 2012 dostałem bana za zombie stara historia ;D Myslalem ze na ip teraz mi tez by dalo
Temat raczej do zamkniecia :) 
Dzieki za info i pomoc :)

(-(-_(-_-)_-)-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...