Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie ten błąd pokazuje się z powodu braku vcredista, możesz ręcznie ten błąd zniwelować poprzez wklejenie tego ścierwa, ale potem wyskoczy Ci jakiś kolejny błąd i będziesz się z tym paprał, lepiej zainstaluj od nowa vcredisty...

Opublikowano

pobieralem z tej strony z  podpietego tematu xD pobieralem  frameworka z 4 razy bo mi cos sie nie chcial zainstalowac ale wrerszcie dziala a co to sa te vcredisty? xD

Opublikowano

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784 <-- # edit Król polskiej sceny L# mnie wyprzedził i nawet lepszego linka podał ;/

Generalnie jak mimo tego wszystkiego nie wczytują Ci się skrypty, to spróbuj wcisnąć F5 podczas gry, albo sprawdz czy w ogóle Ci się poprawnie zaktualizowały i skompilowały (w zakładce ze skryptami w L#, w kolumnie version powinny być numerki przy skryptach, które Cię insteresują, jak masz compile error, albo nic nie jest napisane, to znaczy iż coś się spierniczyło i danego skryptu nie użyjesz)

Opublikowano

sprawdzalem z tym F5.

Pobieram teraz ta paczke co podal HeheheM i odpale jeszcze raz.

Windows 8 nie przeszkadza w niczym?

////

odpalam te vcredisty i wyskakuje blad libcurl.dll fix cos tam .. >.<

// jezu jak mnie to wkurwi*  pobiera sie ! Musialem now wrzucac te .dll do folderow systemu... Bawie sie od rana i dalej nic... zaraz  mnie trafi

// okok teraz mam odinstalowac to co mam a zainstalowac to co pobralem? ;d win 8 ;________;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...