Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Macra do gry :3

barti09812345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż szukam gotowych macr do gry.Najlepiej na myszkę Natec Genesis gx55 lecz mogą też być zewnętrzne programy(oczywiście nie blokowane),próbowałem zrobić coś samemu ale po ustawieniu macra w grze nic się nie dzieje ._.

Opublikowano

Nic tu nie ogarniam
pobieram "macro" dostaje jakiś program do macr,a jedyne z tego quick scope  a reszta? no recoil itp? pozatym ultra dodatkowy program to konfiguracji średnio mi się patrzy

a sam program po włączeniu sypnął kilka błędów i się wyłączył

Opublikowano

czy ja pytam jak robić qq na klawiaturze? nie.Nie obchodzi mnie opinia że tego nie tolerujesz bo jest to forum o oszustwach itp w grach.Moja myszka ma wbudowane macra więc nie potrzebuje żadnych zewnętrznych programów.

Opublikowano

MPC - Multiplayer community.

Skoro masz myszke z funkcją macra to nie rozumiem w czym problem? Może ktoś Ci ma gotowca jeszcze wstawić? :)

Postaraj się poszukaj a jak nie znajdziesz to spróbuj sam albo niech Ci pomoże ktoś kto ma taką myszke i wie jak co ustawić :)

I nie bulwersuj się, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie a za QQ macro jest ban. 

I wszystko jasne...

Opublikowano

MPC - Multiplayer community.

Skoro masz myszke z funkcją macra to nie rozumiem w czym problem? Może ktoś Ci ma gotowca jeszcze wstawić? :)

Postaraj się poszukaj a jak nie znajdziesz to spróbuj sam albo niech Ci pomoże ktoś kto ma taką myszke i wie jak co ustawić :)

I nie bulwersuj się, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie a za QQ macro jest ban. 

"próbowałem zrobić coś samemu ale po ustawieniu macra w grze nic się nie dzieje"

nic znaleźć nie mogłem więc spytałem tutaj o propozycje.

I właśnie dlatego dodałem ten post,a nóż widelec ktoś ma takie samo oprogramowanie albo się zna i pomoże -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...