Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtf ? Brak dysku ?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Zawsze instalowalem system windows bez problemu.

A teraz.

Brat mi dal laptopa.Zebym zainstalowal na nim system.

System byl juz wgrany tyle ze po szwedzku i ja mialem wgrac od nowa tyle ze polskiego.

No to wrzucilem polski system windows xp[nie pytajcie dlaczego xp poprostu taka prosbe otrzymalem] na pendrive zbotowalem.Uruchomilo sie ... I wyskakuje ze brak pliku jakiegos ....... No to kilka razy wg poradnika z folderu i4343 [i cos tam przykladowe liczby] wrzucilem bezposrednio na pendrive

No i sie uruchomilo.I potem wyskoczyl blad ze brak sterownikow dysku czy cos takiego.

No to sciagnelem te sterowniki.I wg poradnika pewnego zintegrowałem go z tym systemem programem NLite i jeszcze wrzucilem na pendrive zbotowanego.

No ale nadal wyskakiwalo ze brak sterownikow ....

P.S Ten laptop nie ma  napedu optycznego ani stacji dyskietek.Ma tylko wejscia USB 

ie068n.jpg
Opublikowano

Musiałeś źle zgrać pliki.

Zrób bootowalnego pendrive od nowa jakimś programem, albo wbudowanym diskpartem z Windowsa i jak masz nieuszkodzony obraz ISO, to wszystko powinno działać.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...