Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Podawanie adresu TeamSpeak

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro można reklamować TS tutaj: http://www.mpcforum.pl/forum/917-teamspeak-publikacje-serwerow to dlaczego nie można podać IP w np. prezentacji prywatnego serwera Metin2?  http://www.mpcforum.pl/topic/138275-regulamin-lokalny-dzialu-metin2-publikacje-serwerow/

30. Zakaz umieszczania linków do TS3 oraz linków do FB. Linki np. ts.nazwa_serwera.pl również będą usuwane! Za notoryczne poprawianie linku po akcji moderatora(wyiksowaniu xxx) przewidziana jest Kara: 5 pkt.

Wg mnie ten punkt powinien zostać edytowany - usunięcie zakazu umieszczania linków do TS3. Chyba, że to (możliwość publikowania "TSów" w dziale TS) ma być tylko po to, aby coś się działo w nim - dziale.

Opublikowano

Niech zostanie tak, jak jest.

Podawanie TSa przy prezentacji automatycznie reklamuje strony WWW i inne możliwości.

Według mnie nie powinno być w żadnym miejscu możliwości reklamy TS3. To przecież konkurencja dla MPC.

Opublikowano

A według mnie powinna być możliwość podawania TS-a SERWEROWEGO w prezentacjach Metin2, Minecraft itp, bo czemu nie? To ma służyć przecież jako werbalny kontakt z graczami, skoro forum można podawać, to czemu ts nie?

Ofc, tak.

Opublikowano

Róbta co chceta, a co do mojego działu. :P Tam mogą się publikować serwery TeamSpeak niezależne. Nie będą akceptowane publikacje serwerów należących do stron podobnych tematycznie do MPCforum. Tak samo TSy należące do serwerów Metin2 czy innych. Przy czym "należących" to nie to samo co współpracujących z nimi. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Według mnie nie powinno być w żadnym miejscu możliwości reklamy TS3. To przecież konkurencja dla MPC.

Też tak myślę, ale... Jak już wprowadzili możliwość reklamowania TS w dziale TeamSpeak, to dlaczego w prezentacjach serwera nie można podać serwerowego TS? Zbyt ogólnie w pierwszym poście wyraziłam się :P Po prostu, wg mnie trochę bezsensu to jest (że tam można, a tu nie).

Opublikowano

To + umieszczanie linków do forów serwerów powinno być dozwolone.

Opublikowano

Umieszczanie linków do forów jest dozwolone.

No to nie jestem na czasie xD
Opublikowano

Publikacje a nachalne reklamy (czy też konkurencja) to jest zupełnie coś innego, niech zostanie jak jest.
Renissance zrezygnowała z sugestii, odrzucam :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...