Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO wbijanie rangi

buryzencio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jak działa wbijanie rangi? ostatnio zrobiłem serie 9  zwycięstw i dopiero mnie wbiło do silvere elite master.Zaraz po wbiciu wygrałem jeden i przegrałem 2 pod rząd i oczywiście spadłem.Na jakiej zasadzie działa awansowanie?

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Liczy się wszystko - kda, mvp, zadane obrażenia itp. Miałem serie 5 winów i nie awansowałem, później lose i wygrana i dopiero dostałem dywizje wyżej. Najkrócej mówiąc - otwieraj jak najwięcej spotkań i wygrywaj je to szybko polecisz wyżej.

Opublikowano

"Nikt tego nie wie. To jest tajemnica XXI wieku i zapewne nikt tego nigdy nie odkryje" ~TheParkourPL

A tak na serio to zależy od procentu zwycięstw do porażek. Masz 10 winów awans >> spadasz range niżej po 1-3 przegranych >>> 2 winy z powrotem wracasz. Jak spadłeś i odrazu po spadku masz 2-3 winy to awans. A jak pierwszy raz wbijasz range to jakieś 6-8 winów musisz. Słabe to trochę ale no cóż

2a0c2mq.png

Opublikowano

mogliby zrobić taki system jaki jest w League of Legends.A tak btw. zawsze jak widze cheatera to musi być rusek. PrzypadeG nie sondze

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Nigdy nie wiadomo, miałem kolegę który siedział z ~~90 gier w silver master elite, wygrał 5 gier pod rząd dostał awans do g1 -> 2 gry wygrane -> g2.

empty

Opublikowano

Najważniejsze to graj samemu, gra oceni jaką posiadasz range, a potem graj z ludzmi z tej rangi 

Opublikowano

Kolejny temat , ale dobra słuchaj musisz starać się otwierac 1/2/3 miejsce mvp zbierać po prostu carrować cały mecz by dostać się wyżej . Staraj się grać 5 meczy pod rząd = Win no lose i po sprawie ;p.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Ja ci powiem tak.

Po 1. Znajdź sobie kumpli tak 2 , żeby was było 3 a 2 randomów. ( Szybciej Ranga Leci )

Po 2. Próbuj kradnąc zabicia. Nie zwracaj uwagi na chat , lub gdy mówią , że im kradniesz fragi. ( Ich problem , że nie umieją strzelać )

Po 3. Wycarruj grę będąc 1 w tabeli w twojej drużynie. ( Polecam trochę poczytać o ustawieniach jeżeli naprawdę ci zależy na dużej ilości fragów )

Po 4. Koncentruj się na sobie a nie na tym co inni robią.

Po 5. Rozmawiajcie ze sobą gdy umrzecie dajcie info i inne.

Myślę , że ci pomogłem . Kliknij " Lubię To ".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...