Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki klan polecacie

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu mój klan powoli zaczyna mi działać na nerwy jaki inny klan byście mi polecili? Zakładając że mam już tą x którą w tydzień postaram się zrobić. Jestem prawie zawsze aktywny w tygodniu od 19-23 chętnie gram plutony drużynówki twierdze i esle

http://www.noobmeter.com/player/eu/dziabus1/505565473/

Ps: nie traktujcie to jako 100% przejście do przykładowo waszego klanu na razie che popatrzeć na inne oferty aczkolwiek może zostanę w własnym klanie.

Opublikowano

T-S-A zaprasza w swe szeregi, skoro niewiele brakuje Ci do Xt. TS swój mamy, zgrany bekowy team, konkursy, gold, CW, drużynówki i wiele więcej. Zapraszamy ;)

Opublikowano

T-S-A zaprasza w swe szeregi, skoro niewiele brakuje Ci do Xt. TS swój mamy, zgrany bekowy team, konkursy, gold, CW, drużynówki i wiele więcej. Zapraszamy ;)

Dodatkowo dodam, że startujemy w kampanii i tym razem czołg musi być, bo wcześniej naprawdę Nam mało brakowało + dodatkowo mamy lepszy skład niż wcześniej.

Opublikowano

@malpalos

Zapraszam do BO0BS. od 17.11 startujemy z CW, twierdze, plutony oraz drużynówki. Mamy TS'a, rozmawiamy o przeróżnych rzecach. Z nami nigdy się nie nudzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...