Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FibreHost - zablokowanie konta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zablokowali mi konto fiberhost, 110 złotych miałem w portfelu + 160 w trakcie realizacji, + 2 serwery po 150 zł

i dzisiaj konto zostało zablokowane;

W związku z oszczerstwami kierowanymi w stronę administratorów, konto M******* zostało zablokowane.

Pomocy co robić?

Ps napisałem im że usługi świadczone przez nich to jedno wielkie kurestwo.

Opublikowano

Witam,
Jak pisze ich "Regulamin" to pisze tam tak:

§ 3 Klientowi zabrania się:
2. Używania treści wulgarnych, uznawanych za obraźliwe, dyskryminujące bądź nieodpowiednie dla danej grupy wiekowej w nazwie serwera. <--
Lecz kiedyś na BOKu pisało takie coś że nie można obrażać "ich" wtedy administrator może zablokować konto lub server. Lecz teraz tego nie mogę tam znaleźć zawsze możesz wysłać im przeprosiny a zarazem prośbę o odblokowanie konta na maila.

Opublikowano

Witam,

Jak pisze ich "Regulamin" to pisze tam tak:

2. Używania treści wulgarnych, uznawanych za obraźliwe, dyskryminujące bądź nieodpowiednie dla danej grupy wiekowej w nazwie serwera. <--

Lecz kiedyś na BOKu pisało takie coś że nie można obrażać "ich" wtedy administrator może zablokować konto lub server. Lecz teraz tego nie mogę tam znaleźć zawsze możesz wysłać im przeprosiny a zarazem prośbę o odblokowanie konta na maila.

W regulaminie jest napisane "2. Jeśli użytkownik złamię któryś z wyżej wymienionych punktów, administrator ma prawo usunąć jak i zablokować serwer. "

Co świadczy o tym że serwer zostanie zablokowany a nie konto i środki które się na nim znajdują.

Opublikowano

Ja przegladajac regulamin znalazlem

2. Używania treści wulgarnych, uznawanych za obraźliwe, dyskryminujące bądź nieodpowiednie dla danej grupy wiekowej w nazwie serwera.
9. Ubliżania administratorom, przeklinania na BOK

(skrytykowales uslugi)

§ 1 Postanowienia ogólne: 
6. W szczególnych przypadkach złamania regulaminu przez Klienta, fiberhost.pl ma prawo zerwać umowę w trybie natychmiastowym, bez zwrotu kosztów poniesionych za zawarcie umowy.

(mieli prawo do zerwania umowy, bez zwrocenia kosztow)

Zawsze mozesz napisac maila do adminow

2. Reklamacje i uwagi Usługobiorca powinien kierować na adres: [email protected] lub poprzez kontakt wewnątrz panelu.

Ale watpie ze zwroca pienadze jak napisales

(...) usługi świadczone przez nich to jedno wielkie kurestwo.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

@XayanixXD , powiedz mi co ma zglosic?

To, ze zablokowali konto majac do tego prawo?

Jak nie czytales fragmentu regulaminu to napisalem ze:

6. W szczególnych przypadkach złamania regulaminu przez Klienta, fiberhost.pl ma prawo zerwać umowę w trybie natychmiastowym, bez zwrotu kosztów poniesionych za zawarcie umowy.
2. Używania treści wulgarnych, uznawanych za obraźliwe, dyskryminujące bądź nieodpowiednie dla danej grupy wiekowej w nazwie serwera.

A sam autor tematu 'przyznal' sie

Jedynie co moze zrobic to przeprosic Administracje FiberHost i miec nadzieje ze odblokuja mu konto.

I powtorze ze nie ma co zglaszac na policjie, FiberHost zerwal umowe, gdyz autor tematu nie dostosowal sie do regulaminu i 'obrazil' uslugi. Policja nie ma tu nic do rzeczy.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

@XayanixXD , powiedz mi co ma zglosic?

To, ze zablokowali konto majac do tego prawo?

Jak nie czytales fragmentu regulaminu to napisalem ze:

A sam autor tematu 'przyznal' sie

Jedynie co moze zrobic to przeprosic Administracje FiberHost i miec nadzieje ze odblokuja mu konto.

I powtorze ze nie ma co zglaszac na policjie, FiberHost zerwal umowe, gdyz autor tematu nie dostosowal sie do regulaminu i 'obrazil' uslugi. Policja nie ma tu nic do rzeczy.

Znowu piszesz to samo, ja się tylko pyta dlaczego tam jest napisane;

2. Jeśli użytkownik złamię któryś z wyżej wymienionych punktów, administrator ma prawo usunąć jak i zablokować serwer. 

Ma prawo usunąć i zablokować serwer a nie konto i środki na nim.

Opublikowano

Powiem tak.
Z tego co wiem nic im nie zrobisz (Prawnie).
Możesz jednak (Jeśli płaciłeś bankiem)
Pójść do banku za żądać zwrotu z tego i tego numeru konta.
Bank powinien ci jakoś pomóc!
Powodzenia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...