Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The walking dead

ganek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainteresowało mnie twd ale zacząłem oglądać od sezonu 5 który trwa teraz, powie mi ktoś o co chodzi z tym azylem oraz streści mi tak fabułę , żebym mniej więcej wiedział o co biega. Nie trzeba mi streszczać jakoś szczegółowo jakiś ogólny rysunek do sezonu 5 ,1 odcinka bo dalej to juz obejrze sam. I jeszcze jedno pytanie czy wogóle dalej opłaca się ogląać skoro nie znam wcześniejszych odcinków?

Opublikowano

Ja zatrzymałem się gdzieś na 9-10 odcinku w 4 sezonie. Za nie długo zamierzam dokończyć. Według mnie nie opłaca się. Gdzie tu zabawa? Nie ma tyle frajdy w tym. Dawaj od początku, bo nic nie będziesz wiedział. Nawet jakby ktoś chciał streścić to za dużo pisania xD

Jak się to wszystko zaczęło? SPOILERY - mam nadzieje że niczego nie pomyliłem, bo trochę minęło od czasu kiedy zacząłem oglądać.

Zaczyna się wtedy kiedy policjant Rick (ma dziecko,żonę) z przyjacielem uczestniczą w strzelaninie. Rick zostanie postrzelony, zapada w śpiączkę i leży w szpitalu. Przyjaciel go odwiedza. Kiedy on tam sobie śpi spokojnie, ludzie zamieniają się w zombie. Panuje zaraza. Policjant się budzi, ucieka ze szpitala i tutaj zaczyna się wszystko. Przemierza pobliskie okolice w poszukiwaniu różnych potrzebnych rzeczy, raz go ktoś przygarnia daje mu coś-pomaga. Szuka innych zdrowych. Trafia do obozu, ten jego przyjaciel z początku powiedział jego żonie że Rick nie żyje, sypiał z jego żoną itp. Rick mu wybacza, razem mieszkają. Zombie atakuje obóz. Jako już większa grupa uciekają, i tak za każdym razem. Walka o przetrwanie. Rick z czasem zostanie tak jakby dowódcą grupy. Przenoszą się z miejsca na miejsce szukając jedzenia, uciekają przed zombie, kilka osób z grupy ginie, zostanie porwana, zarażona popełniają samobójstwo, odłączają się od grupy lub zostaną zabici przez zombie różnie. Super serial!!! <33 

Opublikowano

Ja zatrzymałem się gdzieś na 9-10 odcinku w 4 sezonie. Za nie długo zamierzam dokończyć. Według mnie nie opłaca się. Gdzie tu zabawa? Nie ma tyle frajdy w tym. Dawaj od początku, bo nic nie będziesz wiedział. Nawet jakby ktoś chciał streścić to za dużo pisania xD

Jak się to wszystko zaczęło? SPOILERY - mam nadzieje że niczego nie pomyliłem, bo trochę minęło od czasu kiedy zacząłem oglądać.

Zaczyna się wtedy kiedy policjant Rick (ma dziecko,żonę) z przyjacielem uczestniczą w strzelaninie. Rick zostanie postrzelony, zapada w śpiączkę i leży w szpitalu. Przyjaciel go odwiedza. Kiedy on tam sobie śpi spokojnie, ludzie zamieniają się w zombie. Panuje zaraza. Policjant się budzi, ucieka ze szpitala i tutaj zaczyna się wszystko. Przemierza pobliskie okolice w poszukiwaniu różnych potrzebnych rzeczy, raz go ktoś przygarnia daje mu coś-pomaga. Szuka innych zdrowych. Trafia do obozu, ten jego przyjaciel z początku powiedział jego żonie że Rick nie żyje, sypiał z jego żoną itp. Rick mu wybacza, razem mieszkają. Zombie atakuje obóz. Jako już większa grupa uciekają, i tak za każdym razem. Walka o przetrwanie. Rick z czasem zostanie tak jakby dowódcą grupy. Przenoszą się z miejsca na miejsce szukając jedzenia, uciekają przed zombie, kilka osób z grupy ginie, zostanie porwana, zarażona popełniają samobójstwo, odłączają się od grupy lub zostaną zabici przez zombie różnie. Super serial!!! <33 

Ok to w weekend jade od początku w weekend, thx za odpowiedź, a gdzie oglądasz te odcinki w sensie na jakiesj stronie? bo ja na oficjalnej chce obejrzeć to jakieś reklamy mam

Opublikowano

NIE, NIE, jeszcze raz NIE.

Oglądaj od początku, drugi sezon trochę męczy ale musisz przebrnąć, bo za dużo rzeczy stracisz.

Co do strony to jest praktycznie wszędzie, na ekino, cda, anyfiles...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

-http://www.strefawalkingdead.pl/

-zalukaj

Ja tam oglądam ^^ Jak chcesz z dysku to zawsze możesz sobie ściągnąć z ThePirateBay o ile masz dobrego neta ;) Masz tam packi w którym jest kilka sezonów ale to wiadomo z napisami wtedy które sobie też musisz ściągnąć. 

Miłego oglądania :)

Opublikowano

Twd Polecam od 1 sezonu bo jedynie tam się coś dzieje.

Jestem na 5 sezonie i serial jest po prostu epicki

Ssij Kupkę ciulku <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...