Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzucanie z gry

Matt26PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś postanowiłem sobie pograć w NFS W aby uzbierać kase na weekendowy bonus. Jak sobie spokojnie jade poscig moim astonem i w polowie wywala z gry i blokuje dostep do niej i pisze że uwierzytelnienie jest niedostępne. Nie używałem haxow na tym koncie a rano mnie wywaliło to sobie powiedziełem OK sprawdzają konto ale jak teraz odpaliłem i mnie wywaliło to sobie powiedziełem WTF?

Opublikowano

Powiem ci tak, też tak miałem, jak masz uwierzytelnianie to znaczy ze automat zbanowal na kilka godzin i sprawdza ci konto itp. Mi tez tak sprawdzał doslownie co 5-10 min od wejścia aż dostałem bana tymczasowego: Aktualnie nie masz dostepu do gry. Jak nic nie używałeś to sie nie przejmuj bo nie dostaniesz perma. Ale czasowego możesz dostać bo wtedy ci dokładnie sprawdzają konto.

Opublikowano

No właśnie perma na 90% nie dostane ale kto wie może coś znajdą jakąś pierdołe. Szkoda tylko że zaczeli to robić jak chciałem pozbierać kase na auta.

Już mi odblokowali konto ale podaruje sobie dziś granie bo na 1005 znów to się stanie. Zobacze jeszcze jutro może da sięjuż normalnie grać bo brakuje mi dosłownie kilka tysięcy na Dodge ale trzeba uzbierać około 2mil na jakiś bonus.

Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...