Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedłużanie Vipera

RadioTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim mam 5500 NX i chce przedłużyć swojego P90 Viper i mam pytanie czy zainwestować w "Licencja na broń" która jest po 1940NX czy "Gear License" za 950NX ? W droższej jest większa szansa na perma ale wyjdą tylko dwie a tam 5 więc pomocy !!!

To nie boli DAJ likeee

Opublikowano

Nie można przedłóżyć speców. ;)

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Viper P90TR to epic więc nie wiem czy przedłużysz.

Opublikowano

Nie niestety , epicków nie można przedłużać normalną paczką. :(

2eciz4o.jpg

Opublikowano

a jaką ?

da się jednak ale 4k poszło do dupy bo 2 dni przedłużyło xD

To nie boli DAJ likeee

Opublikowano

Kurcze , słabo trochę. Ja kupiłem paczki za 11k nx i MSR na 25 dni też kiepsko.

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Da się ją przedłużyć poprzez przedłużacz broni ultimate. Wiem że to nie jest poprawna nazwa, ale może to zrozumiesz

baner4.gif

Opublikowano

Epicki przedłużasz UWRK (Ultimate weapon reneval kit) Podstawowe pojęcie o grze....

Nie wprowadzaj w błąd bo UWRK już wycofali dawno, więc epicków na tą chwilę nie można przedłużać.

Opublikowano

Nie wprowadzaj w błąd bo UWRK już wycofali dawno, więc epicków na tą chwilę nie można przedłużać.

IuC4IP.jpg

Coś mówiłeś? UWRK jest dostępne tylko podczas najważniejszych eventów i kosztuje ~~3k.

Ile ty wgl w ca grasz? 2/3 lata? Bo jak na moda CA to gówno wiesz, czekam na % :)

Opublikowano

8052714150440411229792.jpg

Coś mówiłeś? UWRK jest dostępne tylko podczas najważniejszych eventów i kosztuje ~~3k.

Ile ty wgl w ca grasz? 2/3 lata? Bo jak na moda CA to gówno wiesz, czekam na % :)

Nie musisz mi pokazywać renewali, które Ci zostały z jakiegoś okresu, bo gwarantuje Ci, że prędko nie zobaczysz tych renewali w markecie. Nie bez powodu nexon wycofał wszystkie hisec case, myst - n, renewale a dał ich zamienniki. 

Opublikowano

Nie zostały mu. Ja też, bodajże wczoraj dostałem x1 jako prezent. Trzeba by sprawdzić (a jestem leniem, wiec tego nie zrobie) bo to pewnie z tego eventu co codziennie się coś dostaje:)
Co prawda, w markecie ich nie ma.

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Nie musisz mi pokazywać renewali, które Ci zostały z jakiegoś okresu, bo gwarantuje Ci, że prędko nie zobaczysz tych renewali w markecie. Nie bez powodu nexon wycofał wszystkie hisec case, myst - n, renewale a dał ich zamenniki.

Wiem, że to zrobili ale to wszystko dla kasy. Na święta pewnie dadzą UWRK/DWRK i dopierdzielą ceną 3.5knx. Na tym polega zarabianie kolego :) A jak raczej wszyscy wiemy nexon to takie ''polaczki cebulaczki''

Opublikowano

Wiem, że to zrobili ale to wszystko dla kasy. Na święta pewnie dadzą UWRK/DWRK i dopierdzielą ceną 3.5knx. Na tym polega zarabianie kolego :) A jak raczej wszyscy wiemy nexon to takie ''polaczki cebulaczki''

So True . Nexon jedynie czeka na to żeby zedrzeć ze wszystkich pieniądze ,dlatego ja staram się nie sponsorować nexona.

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Ten renewal z shopu renewaluje vipera bo sprawdzalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...