Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzucanie z rajdu

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej witajcie.

Od 2 dni szukam jakieś drużyny na rajd Foxy.

Mam maga 39 lvl...

Wiem, myślicie:

"Ooo jaki nieogar, napewno będzie ginał itp."

Wkurza mnię to że ludzie patrzą na lvl a nie na ogara...

Proszę o wyrozumiałość...

Dziękuje i zapamiętajcie o tym.

Pozdrawiam KamynXD ( Avalon )

Opublikowano

Ten temat ma na celu wyżalenie się że nie biorą cię do rajdu, czy chcesz się zgłosić jako osoba chętna na robienie rajdów z kimś z forum? Ja osobiście jak robiłem kilka to brałem nawet 20lvle ale jak miały sp pirata, bo bez tego sp lub wk, zwiada, holki lub ranga to trochę ciężko się wbić. Jako mag na tym lvl'u ulepsz sobie aurę i sam rób drużyny składające się z wk, piratów i zwiadów, musisz mieć laleczki dla peta, twoja drużyna również. Powinnie cie brać na rajdy nawet na niskim lvlu jak pogadasz z kimś i pokażesz mu że masz laleczki.

Opublikowano

Ten temat ma na celu wyżalenie się że nie biorą cię do rajdu, czy chcesz się zgłosić jako osoba chętna na robienie rajdów z kimś z forum? Ja osobiście jak robiłem kilka to brałem nawet 20lvle ale jak miały sp pirata, bo bez tego sp lub wk, zwiada, holki lub ranga to trochę ciężko się wbić. Jako mag na tym lvl'u ulepsz sobie aurę i sam rób drużyny składające się z wk, piratów i zwiadów, musisz mieć laleczki dla peta, twoja drużyna również. Powinnie cie brać na rajdy nawet na niskim lvlu jak pogadasz z kimś i pokażesz mu że masz laleczki.

@Endziu

Ten temat powstał dla osób które nie biorą osób z sp pirata/wk/holke.

I zrobię tak jak mówisz. Stworzę rajd i zobaczymy co wyjdzie. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...