Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra się nie włącza

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zainstalowałem wota, najpierw brakowało pliku d3dx9_43.dll Zainstalowałem ok ok... To teraz gra wgl się nie włącza, na 1 sec pokazuje się okienko i znika i nic się nie dzieje... W procesach pojawia sie na 2-3S i znika...

O co chodzi ;_;

YAY

Opublikowano

O ile pamiętam z instalacji to instaluje się razem z grą? ;p Może brakuje mi dalej jakiegoś pliku? ;-; Nikt z was tak nie miał? Tylko od nowa instalować musze? :c

YAY

Opublikowano

Zaktualizuj stery do grafiki, zainstaluj directa, jak to nie pomoże to reinstall.

Opublikowano

No kur*a dalej coś nie działa! Przeinstalowałem gre... I teraz znów brakuje d3dx9_43.dll Ale teraz jak wsadzam ten plik do wota to się nic nie dzieje! Dalej jest że pliku nie ma... O c***a chodzi?...

YAY

Opublikowano

Podaj linka do programu którym moge sprawdzić aktualne/brakujace sterowniki prosze ;-;

YAY

Opublikowano

Bo brakuje ci w systemie bilbiotek. Pobierz najnowszego DirectX 11, NET Framework 4.5, i Visual C++ 2010 Redistributable.

To nie wina sterowników.

Opublikowano

Zainstaluj najnowszego Directa, sterowniki. Jak to nie pomoże to opisz dokładniej problem.

Opublikowano

U mnie ten sam problem, ale direct nie pomogl. Jakies pomysly??

Jak byś miał ten sam problem to by direct pomógł, może opiszesz dokładniej problem, bo  nie potrafię wróżyć z fusów.

Pomysły będą jak się sprecyzujesz.

Ja mam takie same pytanie do Ciebie, wyskakuje mi podobny błąd, pomożesz ? masz jakieś pomysły?. (domyśl się co to za błąd)

Opublikowano

Jak byś miał ten sam problem to by direct pomógł, może opiszesz dokładniej problem, bo  nie potrafię wróżyć z fusów.

Pomysły będą jak się sprecyzujesz.

Ja mam takie same pytanie do Ciebie, wyskakuje mi podobny błąd, pomożesz ? masz jakieś pomysły?. (domyśl się co to za błąd)

Pokaż screena błędu.

Opublikowano

Ja z błędami potrafię sobie poradzić, zadałem ulfricowi, na takiej samej zasadzie pytanie jakie on zadał. (jak tu odpowiedzieć, nie znając błędu).

Chodziło oto żeby sam postawił się w sytuacji odpowiadającego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...