Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań co do gry.

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam parę pytanek co do Diabla bo właśnie go sobie kupiłem :)

1. Czy multiplayer działa tylko w aktach itp , czy działa także np  w miastach ,że widzę graczy.

2. Kim najlepiej grać ?

3. Jak zacząć grę , w jakim trybie i czy najpierw przejść singleplayer a później dopiero wbijać na multiplayer.

4. Narazie gram bez dodatku a jeśli diablo mi się spodoba no to dokupię sobię dodatek , czy bez Diablo 3 RoS też dużo osób gra ?

5. Czy dom Aukcyjny nadal działa tzn, aukcje za złoto bo na pewnym filmiku przeczytałem iż ma być zamykany  ;_; 

Za pomoc daje like i 5 ;) I jeśli ktoś będzie chętny  to zapraszam na PW bo jeszcze parę pytanek się znajdzie.

Opublikowano

1.W grze multiplayer chodzi głównie o przechodzenie aktów i misji, nie ma czegoś takiego jak miasto dla wszystkich w grze tylko dla twojej grupy z którą grasz multi.

2. Nie jest powiedziane kim najlepiej, Łowca demonów jest teraz dobry (jak dla mnie)

3.Najlepiej ogarnij sobie singla jak już załapiesz co i jak to multi :)

4.Tego nie wiem, gram na dodatku i polecam ci jego kupno :)

5.Dom aukcyjny jest zamknięty już bodajże od marca.

Opublikowano

@Killer1918

Ale nadal jest coś takiego jak Dom Aukcyjny tylko ,że kupuje się tam przedmioty tylko za walutę z gry ?

A i czym lepiej się gra ? ;) Pad od xbox'a czy klawiatura ?

Opublikowano

[...]

1. Czy multiplayer działa tylko w aktach itp , czy działa także np  w miastach ,że widzę graczy.

Działa w aktach, a także w miastach jak dołączysz do rozgrywki z innymi osobami.

2. Kim najlepiej grać ?

Zależy od twoich podobań. Jak dla mnie mnich lub szaman to najlepsze postaci.

3. Jak zacząć grę , w jakim trybie i czy najpierw przejść singleplayer a później dopiero wbijać na multiplayer.

Polecam singleplayer, a na 70 multi.

4. Narazie gram bez dodatku a jeśli diablo mi się spodoba no to dokupię sobię dodatek , czy bez Diablo 3 RoS też dużo osób gra ?

Tak. Gra sporo osób, ale nie tak dużo jak z dodatkiem.

5. Czy dom Aukcyjny nadal działa tzn, aukcje za złoto bo na pewnym filmiku przeczytałem iż ma być zamykany  ;_; 

Dom aukcyjny został zamknięty.

[...]

Nie grałem na xbox, ale wydaje mi się, że lepiej na PC. Więcej osób i aktualizacyjne oraz dodatek wyszedł wcześniej niż na Xbox

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

No to ostanie pytanie i CLS . 

Jak teraz kupuje się przedmioty skoro Dom Aukcyjny jest zamknięty ;_;

Czy gdzieś się umawia czy jak :D Bo złoto jest czyli można by kupować za nie tylko gdzie.

Opublikowano

Lepiej nie kupować przedmiotów na żadnych aukcjach. Możesz zostać oszukany i często w późniejszych etapach gry możesz dropnąć o wiele lepszy itemek niż kupiłeś.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...