Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić..

Proevoluion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od kilku miesięcy mam ten sam problem, jestem w silverze po ok 900 grach rankingowych.. Ostatnio bardzo pogorszyl mi sie skill, gram w lola od sezonu 2, mam 3 konta z 30 lvlami, sam je smurfowałem, ale ciągle nie mogę poprawić swojego skilla, szybko denerwuje sie na mój team co psuję mi grę i zaczynam feedować. Jakiś sposób na poprawienie koncentracji i na nie tracenie za szybko równowagi ? ;P

Opublikowano

Chyba kończę z tą grą bo tylko nerwy sobie marnuje zamiast mieć jakąś przyjemność, idiotyczny malphite na jungli ktory nie umie zrobic ganku w 12 minucie. :P

Tez bym skonczyl grac w ta gre jezeli bym siedzial 900 gier w silverze.

Zagraj normale skoro nie mozesz poprawic skilla

4zzt3n.png

Opublikowano

A tam kończyć. Jeśli lubisz tą grę, a po prostu z jakiegoś tam powodu coś Ci nie wychodzi polecam zagrać kilka normali, ale nie samemu - weź sobie do teamu osoby z wyższej dywizji coby podnieść trochę poprzeczkę. Najlepiej niech będą to Twoi znajomi, którzy rozumieją, że chcesz poprawić swoje umiejętności. Z osobami z platyny oraz diamentu otrzymasz przeciwników na wyższym poziomie przez co z początku dostaniesz duże baty, a potem z czasem będzie Ci szło coraz lepiej i lepiej. Sama jak zaczynałam grać to grałam wyłącznie z platynami i diamentami przez co bardzo szybko nauczyłam się wiele o tej grze i opanowałam postacie, które mi odpowiadają. 

Ah, polecam również sprawdzić gdzie najlepiej się nadajesz. Ja osobiście np. nie umiem zagrać mida postacią AD i zawsze przegram, ale postacią AP mid wychodzi mi w 90% bardzo dobrze i wygrywam tą linię bądź remisuję co też dobrze wpływa na grę. 

Jeśli grasz AP postaciami z mida mogę Ci pomóc i z Tobą trochę pograć. :D 

Opublikowano

Kiedyś mainowałem topa, teraz ruszę się na topa i kończe z 2/10 + na gre, na midzie grałem przed chwilę 4/13, adc grałem wczoraj prawie pół dnia farma dobra, ale support w każdej grze strzela focha i idzie na mida/topa po czym padam pod wieżą :P Jungle nie idą mi ganki a support to już wgl, także chyba spróbuję zrobić sobie następne konto i pograć od początku. Aktualnie gram sobie normala już 0/4 na midzie syndrą, ehh. :-: Kiedyś na spokojnie grałem na poziomie golda/platyny a teraz przegrywam linie z ludźmi z dywizji bronze-silver :_: Już 0/6 20 minuta.. Nawet farmienie mi już nie idzie. Eh ;p

Opublikowano

Kiedyś mainowałem topa, teraz ruszę się na topa i kończe z 2/10 + na gre, na midzie grałem przed chwilę 4/13, adc grałem wczoraj prawie pół dnia farma dobra, ale support w każdej grze strzela focha i idzie na mida/topa po czym padam pod wieżą :P Jungle nie idą mi ganki a support to już wgl, także chyba spróbuję zrobić sobie następne konto i pograć od początku. Aktualnie gram sobie normala już 0/4 na midzie syndrą, ehh. :-: Kiedyś na spokojnie grałem na poziomie golda/platyny a teraz przegrywam linie z ludźmi z dywizji bronze-silver :_: Już 0/6 20 minuta.. Nawet farmienie mi już nie idzie. Eh ;p

sloneczko nowe konto tutaj nic nie pomoze. skoro siedzisz po 900 grach w silverze to nie spodziewaj sie jakiegos cudu po rozegraniu 10 kontrolnych na nowym koncie, a zwlaszcza z twoimi statami ktore tu opisujesz.. pograj normale albo zacznij grasz duo. nie wyzywaj innych staraj sie komunikowac ze swoja druzyna..

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nie używam czitów bo chcę czerpać przyjemność z gry, ani nie zamierzam ich używać, fakt. Jednak pogram sobie z miesiąc-dwa normale i spróbuje sie poprawić w następnym sezonie.. Jak ktoś chce pooglądać jak lamie albo jak robie postępy mój nick Słomkaa eu ne ;p

Opublikowano

Chyba kończę z tą grą bo tylko nerwy sobie marnuje zamiast mieć jakąś przyjemność, idiotyczny malphite na jungli ktory nie umie zrobic ganku w 12 minucie. :P

Licz na siebie a nie na swój team.

Nowicjusz
Opublikowano

Oglądaj dużo streamów, mi to bardzooo pomogło :D z silvera V wbiłam Diament . Ale w 7 miesięcy , 500 gier hahah  B)  :D

Opublikowano

Tobie juz ni c nie pomoze ;D ja mam 10 gier i gold:D a 1 sezon w lola to  ten ktory jest obecnie

@anty

GRAJ NALOGOWO 19/24

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Nowicjusz
Opublikowano

Oglądam Nervariena, Dissa i wszystkie  turnieje lola ;p 

to przestan ich ogladac hahahha xD . Raczej polecam Nightblue3 , Gosu , Bjergsen , Gleeb . :D

Opublikowano

Po prostu ewoluujesz :P
Zrób sobie jakąś przerwę od lola. Zobaczysz, że będziesz grał lepiej gdy sobie od niego trochę odpoczniesz. Nie skoczysz nagle w skillu przez tydzień, wiec jeżeli liczyłeś na golda, to niestety nie możemy Ci pomóc.

Pograj też ARAMY. Nawet nie wiesz jak wiele można wynieść z tego trybu gry, do normalnej rozgrywki.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...