Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Sponsor/Dj/Opiekun/Admin] Adamosking

Adamosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jestem posiadaczem prywatnego serwera Ts3 512 slot (jak będzie przybliżona liczba użytkowników automatycznie zwiększam). Zapraszam wszystkie chętne osoby.

Oferuję:

-Darmowe kanały

-"Ogarniętą" Administrację.

-Szybką pomoc.

-Zabezpieczony serwer.

-Zero lagów, wyrzuceń z serwera.

-System Anty DDOS.

-Stabilną maszynę na dłuższy czas.

-Częste eventy.

Bot muzyczny już jest a domena czeka na podpięcie.

Mamy Forum z 21000 + użytkowników dla reklamy ( banner ) + osobne dla ts3 na ukończeniu. Więc serwer nie będzie pusty lecz pełny na 1024 sloty!!!

Oczekuję Was, tak czekam właśnie na was na użytkowników tego serwera. Oraz szukam osób kompetentnych na stanowiska Server Admin, New Admin, Dj, Opiekun Strefy.

Mile widziana osoba chcąca zostać Sponsorem :)

Chętnie przyjmujemy oferty współpracy z serwerami gier oraz forami. (posiadamy już kilka)

Na maszynie mogę postawić serwer ts3 także dla WAS w niskiej cenie.

GG: 20042773

PW

...................\/...................

Opublikowano

Polecam. Łatwy kontakt z administracją, wszystko co oferuję zgodne z tym co napisał. Aktualnie wynajmuję u niego serwer TS i jestem zadowolony. Jak by ktoś chciał ze mną na ten temat porozmawiać, nie ma problemu. Znajdziecie mnie pod tym adresem xxx

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czyżby licencja crackowana ?

Zapewne, forum IPB na nulledzie też mieli tylko się przestraszyli i zmienili na mybb. :)

Co do serwera nie polecam iż forum 1.2k userów? Z tego co widziałem ich forum ma 6 użytkowników mniejsza o to, kto chce siedzieć na serwerze gdzie administracja oszukuje użytkowników proszę bardzo ;)

Opublikowano

Licencja jest jaka jest do oficjalnego startu jak pozyskam więcej partnerów i będę wiedział, że mogę zainwestować. To jest do zrobienia w ciągu tygodnia. A co do forum to licencja czeka na odnowienie.

Opublikowano

Licencja jest jaka jest do oficjalnego startu jak pozyskam więcej partnerów i będę wiedział, że mogę zainwestować. To jest do zrobienia w ciągu tygodnia. A co do forum to licencja czeka na odnowienie.

Więc szukasz ludzi / partnerów / sponsora na crackowaną licencję dlatego też zostawię to bez komentarza...

Tak, czekasz na odnowienie nulldeda...

Dzięki za uwagę siemka.

Opublikowano

Nie nie jest to null...

Opublikowano

Nie nie jest to null...

Tak? To dlaczego po tym jak jako guesty napisałem Ci posty na forum, to je usunąłeś i wgrałeś MyBB? Żałosne trochę... Nie stać Cię na licencję IPS i TeamSpeak3 to nie bierz się za to... Takie jest moje zdanie na temat twojego serwera i twoich Nulledowych i Crackowanych licencji.

A tak wgl. po co ja się z Tobą kłócę skoro Ty wiesz lepiej, nie zdziw się jak kiedyś za to bekniesz :)

Opublikowano

Więc szukasz ludzi / partnerów / sponsora na crackowaną licencję dlatego też zostawię to bez komentarza...

Tak, czekasz na odnowienie nulldeda...

Dzięki za uwagę siemka.

Tak? To dlaczego po tym jak jako guesty napisałem Ci posty na forum, to je usunąłeś i wgrałeś MyBB? Żałosne trochę... Nie stać Cię na licencję IPS i TeamSpeak3 to nie bierz się za to... Takie jest moje zdanie na temat twojego serwera i twoich Nulledowych i Crackowanych licencji.

A tak wgl. po co ja się z Tobą kłócę skoro Ty wiesz lepiej, nie zdziw się jak kiedyś za to bekniesz :)

Forum zostało przeniesione na MyBB przez wygaśnięcie IPB.

Co do partnerów to ich mam i licencja w nocy czwartek/piątek będzie.

Opublikowano

Forum zostało przeniesione na MyBB przez wygaśnięcie IPB.

Co do partnerów to ich mam i licencja w nocy czwartek/piątek będzie.

Z tego co wiem jak licencja IPB wygaśnie to dalej można jej używać tylko nie możesz przejść na wyższa wersje oraz pobierać aplikacji z oficjalnej strony : )

Nie polecam  serwera cały czas administracja coś miesza ...

@down 

Tak, dobrze wiesz gdy licencja wygasa można dalej używa silnika lecz nie masz dostępu do aktualizacji oraz dodatków.

Ps. co do polecenia to zgadzam się z tobą moja "rozmowa" z właścicielem serwera:

Widać że ta osoba nie nadaje się na te stanowisko które sobie wybrała .

Opublikowano

Z tego co wiem jak licencja IPB wygaśnie to dalej można jej używać tylko nie możesz przejść na wyższa wersje oraz pobierać aplikacji z oficjalnej strony : )

Nie polecam  serwera cały czas administracja coś miesza ...

Tak, dobrze wiesz gdy licencja wygasa można dalej używa silnika lecz nie masz dostępu do aktualizacji oraz dodatków.

Ps. co do polecenia to zgadzam się z tobą moja "rozmowa" z właścicielem serwera:

<12:23:31> "Zireseth Tablet": Odpowiesz kotku?

<12:23:46> "KaaCeeQ": mpc? Zaraz

<12:23:47> "KaaCeeQ": ; ]

<12:23:55> "Zireseth Tablet": Tutaj

<12:24:01> "KaaCeeQ": co pisałeś?

<12:24:04> "KaaCeeQ": bo mnie nie było.

<12:24:34> "Zireseth Tablet": Skoro uważasz ze serwer z niczego to po kiego tutaj jesteś, nawet na testy nie wolno na cracku lecieć hmm?

<12:25:22> "KaaCeeQ": Eeee, crack to crack, na testy masz 32 sloty bez licencji :)

<12:25:41> "Zireseth Tablet": Ale maszynę przetestuje?

<12:26:00> "Zireseth Tablet": A oficjalny start w piątek razem z serwerem mt2

<12:26:05> "KaaCeeQ": TO maszynę można testować w inny sposób.

<12:26:14> "KaaCeeQ": Ale po co Ty mi się tłumaczysz?

<12:26:22> "Zireseth Tablet": W czwartek w nocy licencja bd stać

<12:26:33> "Zireseth Tablet": Ale jest różnica

<12:26:51> "Zireseth Tablet": Bo z botem takim jak ten różnie z maszyna może być

<12:27:52> "KaaCeeQ": MMmm okej, rozumiem.

<12:28:52> "Zireseth Tablet": Skoro czegoś nie wiesz to po co odrazu negatywnie a można było zapytać normalnie

<12:29:04> "KaaCeeQ": To był sarkazm.

<12:29:19> "KaaCeeQ": nadal jestem przy swoim zdaniu jakie napisałem na mpcforum ;)

<12:29:56> "Zireseth Tablet": Wystawiles negatywny z dupy można powiedzieć

<12:31:02> "Zireseth Tablet": Skoro tak to po kiego tutaj wchodzisz.

<12:31:04> "KaaCeeQ": z dupy? http://www.youtube.c...r/programzdupy/

<12:31:12> "KaaCeeQ": czekam na black listę;>

<12:31:52> "KaaCeeQ": ps z dupy? Oceniam, także wystawiam opinię na temat osoby, która używa crackowanych licencji 1. IPS 2. TeamSpeak3.

<06:32:04> "KaaCeeQ": Osoba najpierw się kłóci później przyznaje rację.    

<12:32:05> You were banned permanently from the server by "Zireseth Tablet" (Nie szukam osób podobnych tobie. Papa, wiesz czemu... )

<12:32:05> Disconnected from server

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...