Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na darmowe gemy?

Sledziu93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak zrobić, żeby przez curse voice dostać gemy, bo mi to nie działa ;/

Znalazłem :D Nie wiedziałem, że przychodzi na e-mail.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Raptr, ale tutaj musisz mieć cały czas aplikację włączoną i jest to dość czasochłonne :)

Ja nabiłem już ponad 2k point ale teraz zauważyłem, że nie ma kodów na 200gemsów :)

Opublikowano

Masz kody ale musisz wejść na strone ;) nie ma kodu w cliencie :) ja wymieniłem ostatnio za 4 k :) wiec życzę powodzenia, dobre jest to że na bija z wszystkich gier punkty.

In your dream.

Opublikowano

Trzeba być masochistą, by takie gówno jak Raptr mieć w ogóle pobrane na komputer, nie polecam tym szajsem skażać kompa.
HiRez cały czas robi jakies eventy, z których można zgarnąć darmowe gemy, nie wydałem ani złotówki, a z dobre 600-800 już nałapałem, a mam dopiero 27 level.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Masz kody ale musisz wejść na strone ;) nie ma kodu w cliencie :) ja wymieniłem ostatnio za 4 k :) wiec życzę powodzenia, dobre jest to że na bija z wszystkich gier punkty.

Na stronie są tylko kody za 4k, w cliencie jest to samo :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Wystarczy codziennie wchodzić do gry i mamy 50 gemów na tydzień

5530414156140581204355.png

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Ogólnie mamy dużo sposobów na dostanie gemsów (tak jak koledzy wyżej przedstawili).

Moim skromnym zdaniem kupowanie gemsów jest po prostu bez sensu, ponieważ jak w/w można je łatwo zdobyć a z drugiej strony są niestety drogie - w porównaniu do lola - Smite się ceni. ;)

Opublikowano

LoL tańszy? skiny po kilkaset/kilkadziesiąt dolarów? W smite najdroższe skiny chodzą po 800 gemów. 8k gemów masz za 220zł czyli kupisz 10 najdroższych skinów, a w LoLu? :)

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

LoL tańszy? skiny po kilkaset/kilkadziesiąt dolarów? W smite najdroższe skiny chodzą po 800 gemów. 8k gemów masz za 220zł czyli kupisz 10 najdroższych skinów, a w LoLu? :)

Najdroższe skiny są po 600 ;)

Szukam pracy­

Uczeń
Opublikowano

Mógłby ktoś podac i mi kod? 
Przyda mi się ;3

+ Nie wiem czy to działa, ale przy kupowaniu gemów masz ankiety, weź jakiś starter kup za 5 zeta wykorzystaj kasę albo nieużywaną karte i tam będziesz miał żeby wpisać nr tell i potwierdzić kod.. 
No to tam potwierdzasz zrobisz z 40-50 ankiet i napewno z 20 wypali.

Ps. Jesli ktoś ma kod pw. :) 

Oferuję reklamę i dobry start serwera METIN2, TIBIA (ots),kanał na yt, witryne, sieć serwerów cs oraz inne. 
W zamian oczekuję: PLN, YANGI, WALUTA W GRZE.
Więcej info w temacie: 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Opublikowano

Jeżeli nie chcesz wydawać kasy na gemy to rób ankiety w sponsorpay i tym podobne.

Ja tak zarobiłem na swoje swój 1 vp itp.

Nie polecam Raptr, kiedyś się opłacało bo tylko 2k punktów (które i tak się wbijało wieki) a teraz? 4k? Nigdy.

Do tego strasznie irytujący ten Raptr.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz wydawać kasy na gemy to rób ankiety w sponsorpay i tym podobne.

Ja tak zarobiłem na swoje swój 1 vp itp.

Nie polecam Raptr, kiedyś się opłacało bo tylko 2k punktów (które i tak się wbijało wieki) a teraz? 4k? Nigdy.

Do tego strasznie irytujący ten Raptr.

W raptr oferta się kończy więc nie ma co, ale były 2 skiny po 1000 więc?

Szukam pracy­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...