Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady do P90

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! gram w cs:go od środy i pograłem już dosyć dużo, bo już poszło 50 h. Spodobało mi się bardzo P90, ponieważ odpowiada mojemu stylowi gry i ma wszystko czego potrzebuje. Szybko napieprza dużo naboi w magazynku i ogólnie sieczka tym jest. Zawsze staram się walczyć tym z bliska, a na odległość po prostu nie strzelam. Z bliska leci full auto celuję zazwyczaj w nogi, bo z tego co zauważyłem większość pocisków leci do góry i na boki. Jakie macie porady ?

Opublikowano

Staraj się celować  bardziej w głowę 

Ja osobiście celuję od klatki piersiowej  UP

jest nawet powiedzie że 1 strzał p90 jest najcelniejszy nie wiem dlaczego ...

z bliska staraj się strzelać  (full auto) z bliska to mój styl gry i mi odpowiada  

Opublikowano

Na dalekie odległości też ładnie wpada ale to już musisz kontrolować full auto :)

Polecam obejrzeć na yt "unboxing" tej broni czyli jak lecą kulki i jak przeciągać myszkę w trakcie full auto oraz ile dmg w poszczególne części ciała ta broń zadaje.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Na daleki system ta broń się nie sprawdza, bo przeciwnik z ak ma dużo większą przewage. Staraj się uzywać p90 tylko do raszu lub obrony bs, bo jeśli wyczekujecie przeciwnika to lepszą opcją będzie użycie innej broni. 

Opublikowano

P90 to masakrator, ale bedzie flame, ze grasz noob bronią, ja jakos nie zwracam uwagi gdzie strzelam, raczej w cymbał. Gram tym tylko 2 rundy po pistoletowce, takze sie nie wypowiadam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...