Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To żem się pogubił.. (Sterowniki)

S0L1D3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Ostatnio zrobiłem format komputera, niestety zapomniałem o sterownikach.. do laptopa:
Hp Compaq nx6120

Niestety nie wiem gdzie znaleźć sterowniki do niego, bo jak patrzę co mam znaleźć to się gubię po prostu -.- (A może to przez to, że teraz jestem na komórce i mam mały ekranik :D)
Czy mógłby mi ktoś je znaleźć i powiedzieć, czy są dobre?

System:
Windows XP Professional (32-bity).

Szukam do niego wszystkich sterowników jakie są potrzebne (Pisze ten temat 10 minut po skończeniu formata, więc laptopek jest czysty), do płyty głównej, do karty sieciowej.

Pozdrawiam i dziękuję,
S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Cześć! :D

Dzięki Ci bardzo, aczkolwiek co w podanym przez ciebie linku odpowiada za płytę główną w moim laptopie?

Bo szczerze mówiąc nic o płytach głównych nie widzę, a na budowie laptopów to ja się w ogóle nie znam... :<

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź/dzi,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...