Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1385304843-U691595.png RPGkids1385304877-U691595.png

1385304711-U691595.pngTyp serwera: : RPG

1385304711-U691595.pngRodzaj serwera: : Dedykowany

1385304711-U691595.pngSloty: 100

1385304711-U691595.pngIp: rpgkids.hostmc.pl

1385304711-U691595.pngPotwory: Tak

1385304711-U691595.pngZwierzęta: Nie

1385304711-U691595.pngPvP: Nie

1385304711-U691595.pngPremium: Tak ale non-premium też

1385304711-U691595.pngNether: Nie

1385304711-U691595.pngBialaLista: Nie

1385305608-U691595.png

Załozyciel piotrek9813
H@ MaciekBrym
Budowniczy wiktor826

1385305665-U691595.png

Wiele autorskich skryptów oraz pluginów tworzonych przez MaciekBrym

1385305694-U691595.png

Zabijając Moby Zdobywasz Poziom i Pieniądze. Im Większy Poziom (10,20,30,40,50,60,70,80) Tym Lepsza Mapa, Ale Również i Trudniejsza.

Zdobywaj Pieniądze i Kupuj w Sklepie Coraz Lepsze Zbroje i Bronie. Stań Się Najlepszym Wojownikiem!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Prezka napisana od niechcenia, z generatora.

Mało się dowiedzieliśmy o serwerze.

Wejdę na serwer i dam edita :D.

@Edit

Serwer nawet fajny, trzeba długo siedzieć na jednej mapie by móc iść na drugą.

Monotonne może jednak stać się to że cały czas musimy bić mobki.

1399648286-U815990.png

Opublikowano

@Gruszka15 zrozum że trudno teraz zrobić coś nie podobnego do siebie. Popatrz ile na naszym serwerze jest innych rzeczy. Np moja komenda /enchantuj jej tam nie znajdziesz. U nas nie dostajesz klejnotów jak tam u nasz dostajesz $$$ za który możesz kupywać przedmioty. Mamy wiele innych rzeczy ale jak zwykle najlepiej napisać 

• default_large.png
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.png
  • 88 postów

Chyba wszystko jest zerżnięte z PvPIQ tylko jeszcze bardziej **ujowe.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie widzę żadnego podobieństwa co do mojego serwera może prócz bicia potworów..

Jeżeli miałbym to subiektywnie ocenić to ten serwer jest w sumie słaby i nie mówię tego z jakimiś uczuciami typu "zazdrość" jestem do tego neutralnie nastawiony piszę to bez żadnych uczuć.

A tutaj argumenty dotyczące mojej opinii:

- Beznadziejna mapa.

- Przeciętna konfiguracja (Nie jest ani słaba, ani dobra).

- Z tego co się dowiedziałem od "pewnego" gracza to jest to Pay2Win, nic nie sugeruję to tylko tzw. "przypuszczenie" nie potwierdzę tej informacji, lecz "ponoć" jest możliwość kupna miecza w sklepie, który zadaje 50 obrażeń i "niby" jest to przyśpieszenie gry x10.

- Mało oryginalny serwer.

- Brak misji.

- Brak fabuły.

- Błędy.

Lecz generalnie to wszystko jest możliwe do poprawienia.

Opublikowano

Jeżeli miałbym to subiektywnie ocenić to ten serwer jest w sumie słaby i nie mówię tego z jakimiś uczuciami typu "zazdrość" jestem do tego neutralnie nastawiony piszę to bez żadnych uczuć.

- Beznadziejna mapa.

- Z tego co się dowiedziałem od "pewnego" gracza to jest to Pay2Win, nic nie sugeruję to tylko tzw. "przypuszczenie" nie potwierdzę tej informacji, lecz "ponoć" jest możliwość kupna miecza w sklepie, który zadaje 50 obrażeń i "niby" jest to przyśpieszenie gry x10.

- Brak misji.

- Brak fabuły.

- Błędy.

Qwant to bardzo ciekawe co mówisz. Z 1 strony przedstawiasz swoją opinię a z 2 podpierasz się czyjąś opinią bo nie masz pojęcia w temacie... W takim razie nie bardzo wiem jak interpretować to co napisałeś.

Czy jest to subiektywna opinia bo testowałeś serwer... Czy jednak jest to jedynie zniechęcająca opinia z powodu podobieństwa serwerów oblepiona w wątpliwą folię zaprzeczeń?

Opublikowano

- Beznadziejna mapa.

- Brak misji.

- Brak fabuły.

- Błędy.

Lecz generalnie to wszystko jest możliwe do poprawienia.

@Qwant1 staraliśmy się z Piotrkiem nie odwzorowywać dokładnie twojego serwera lecz chcieliśmy zrobić podobny tryb. Mamy jeszcze wiele pomysłów co do naszego serwera i dziękuje za twoją opinie gdyż już miałem takiego spama że to wszystko zerżnięte z twojego serwera ...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Qwant to bardzo ciekawe co mówisz. Z 1 strony przedstawiasz swoją opinię a z 2 podpierasz się czyjąś opinią bo nie masz pojęcia w temacie... W takim razie nie bardzo wiem jak interpretować to co napisałeś.

Czy jest to subiektywna opinia bo testowałeś serwer... Czy jednak jest to jedynie zniechęcająca opinia z powodu podobieństwa serwerów oblepiona w wątpliwą folię zaprzeczeń?

Domyślam iż chodzi Ci o moje przypuszczenie, niestety ono okazało się prawdziwe gdyż wszedłem na serwer i wpisałem komendę: "/sms".

Lecz to nie zmienia faktu iż opinia graczy zmienia moją opinię i jest ona jak najbardziej subiektywna.

Trochę zaplątane, ale dobra podam drobny przykład, abyś to zrozumiał.

Wchodzę na serwer gracz mówi iż serwer jest beznadziejny co automatycznie zmienia moją opinię ze względu na opinię graczy.

Wydaję mi się iż to wpływa na subiektywną opinię, oczywiście możemy mieć inne poglądy i moje poglądy mogą okazać się "błędne".

@Qwant1 staraliśmy się z Piotrkiem nie odwzorowywać dokładnie twojego serwera lecz chcieliśmy zrobić podobny tryb. Mamy jeszcze wiele pomysłów co do naszego serwera i dziękuje za twoją opinie gdyż już miałem takiego spama że to wszystko zerżnięte z twojego serwera ...

Dzięki za to iż starasz się zmieniać wiele rzeczy, nie chciałbym, aby powstawały plagiaty mojego serwera.

Liczę na to, że serwer będzie bardziej urozmaicony a same mapy ulegną zmianie gdyż mam ochotę pograć na "jakimś" porządnym serwerze gdyż na swoim grać to tak trochę brak odkrywania dlatego często przeglądam te forum w poszukiwaniu nadziei..

Może kiedyś znajdę serwer, który będzie moją "konkurencją" i będę miał dużą satysfakcję z gry, po prostu będzie moją drugą połówką, jeszcze takiego nie znalazłem.

Opublikowano

Mam rozumieć, że najpierw wyraziłeś swoją opinię na temat serwera a dopiero potem na niego wszedłeś?

Nie, najpierw wszedłem, pograłem dowiedziałem się parę rzeczy na temat rangi vip od gracza, napisałem posta, wszedłem i zweryfikowałem te informację.

A teraz proszę o zakończenie tematu, tu jest ważna opinia o serwerze a nie pogawędki, chcesz porozmawiać to pw, liczę na to, że sobie wyjaśnialiśmy i jeśli miałbym dostać ostrzeżenie za spam to proszę tylko o usunięcie moich postów odbiegających od tematu oczywiście tylko w tedy jeśli "moderator" uzna te posty za niestosowne.

Opublikowano

Powiem szczerze, ze jak zwykle zwiodło mnie to "RPG" w nazwie serwera. Szukam czegos naprawde rpgowego, ale na polskiej scenie Minecrafta okropna bieda jesli chodzi o takie serwery. Tutaj znow trafilem na jakies pseud-rpg, gdzie serwer w gruncie rzeczy jest zwyklym survivalem bez jakiejkolwiek fabuły. Ale juz po prezentacji widac, ze nie ma co sobie robic nadziej.

2cy5dna.jpg
Opublikowano

serwerowi mogę dać 6/10 jest super 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Serwer można powiedzieć ze na odwal i nie jest rpg dla mnie bo

brak questów

Już nie mówie o administracji. Nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...