Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat - co zrobić z dwoma kluczami?

McorpLord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pewien dylemat.Otoz mam 2 klucze i nie wiem co z nimi zrobic.Strasznie korci mnie zeby otworzyc skrzynke bo moze dropnac unu ktore po 1 budsa sa. Ale jednak szansa na drop jest mala wiec moze mi dropnac jakis gowniany strange warty reca to wtedy 9.33 w plecy. I tutaj pytanie do was co zrobic z tymi kluczami sprzedac czy otworzyc skrzynke.

PS:

A propo malej szansy na unusuale . Czy ona sie nie zwiekszyla bo na outposcie ciagle widze trade'y gdzie gosc sprzedaje owego unu

Opublikowano

Mam ich 2 to nie wiem moze jednym otworze skrzynke a drugiego sobie wymienie ? I tez nie wiem czy tak zrobic bo sobie zaczalem od nowa w ta gre grac po lekkiej przerwie 2 miechow i mam juz na liscie pare itemow :

Botkiller knife i scattergun

3 ubranka dla scouta = 1key 

Opublikowano

Mam ich 2 to nie wiem moze jednym otworze skrzynke a drugiego sobie wymienie ? I tez nie wiem czy tak zrobic bo sobie zaczalem od nowa w ta gre grac po lekkiej przerwie 2 miechow i mam juz na liscie pare itemow :

Botkiller knife i scattergun

3 ubranka dla scouta = 1key

Jak już coś masz to zrób jak mówisz, tzn. sprzedaj jeden i otwórz drugim.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Nigdy nie uncratowalem unusuala, a profit można zdobyć tylko w pierwszych dniach kiedy zostaną dodane nowe skrzynki. Nie radze teraz unboxowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...