Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stream!

revs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

131561415354264802633.png

Cześć z tej strony Revs!

Zastanawiasz się czemu zawracam Ci głowę swoją osobą?

Otóż planuje zainteresować większe grono Polaków grą na globalnych serwerach World of Warcraft - jak?
W niedzielę 9 listopada o godzinie 19 zamierzam rozpocząć 48 godzinny maraton grania w WoW'a na realmie Burning Legion, wybranym przez widzów bohaterem - do tego celu też przygotowałem ankietę :

http://strawpoll.me/2913332

Ankieta osiągnęła lepszy wynik niż oczekiwałem - 444 głosów! 
Na dzień dzisiejszy gramy Pandarenem Hunterem, macie jeszcze 24 godziny aby to zmienić ankieta kończy się 08.11 o godzinie 19:00! To jaką wybiorę frakcję również zależy od Was, zapraszam do oddania głosu w poniższej ankiecie:

http://strawpoll.me/2914872

690041415354264802633.png

Informacje odnośnie maratonu:

https://www.youtube.com/watch?v=Kywnh5Oz0kQ&feature=youtu.be

• Start: Niedziela 09.11 godzina 19:00
  • Koniec: Wtorek 11.11 godzina 19:00
  • Kilka słów o streamie: ​Mam zamiar zainteresować tak samo starych wyjadaczy jak i nowych graczy chcących zacząć swoją przygodę z World of Warcraft. Podczas maratonu chcę skupić się na historii World of Warcraft - spodziewajcie się tego, że będę opowiadał wiele ciekawostek, o których jedni słyszeli a drudzy nie mają pojęcia. W trakcie streamowania, będę również wszystko nagrywał.Potem udostępnię nagrane filmy na YouTube - przypomnę, z każdej lokacji którą odwiedzę chcę wynieść Achivement o wykonaniu wszystkich questów 408171415354264802633.png

To tyle jeśli chodzi o informacje, aby być na bierząco zapraszam do polubienia mojego FP na FB, i kliknięcia Follow na hitboxie:

Revs - FB
    Revs - Hitbox

Do zobaczenia w niedzielę!
Edytowane przez revs

w22-png_545b59b01bee4.png

Opublikowano (edytowane)

Chętnie będę oglądał :), może w przyszłości razem coś nagramy ;) o ile to będzie globalny serwer

Edytowane przez Evron

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Oczywiście że global! Co do hordy bedzię jeszcze jedna ankieta :) 

Zamierzam przeprowadzić 3 dniowy maraton grania non-stop, a stream na pewno zaciekawi osoby które chcą zacząć swoją przygodę w World of Warcraft. A starych wyjadaczy postaram się zachęcić swoją osobą! 

Wszystko wkrótce,

Stay tuned.

Opublikowano

Oczywiście że global! Co do hordy bedzię jeszcze jedna ankieta :)

Zamierzam przeprowadzić 3 dniowy maraton grania non-stop, a stream na pewno zaciekawi osoby które chcą zacząć swoją przygodę w World of Warcraft. A starych wyjadaczy postaram się zachęcić swoją osobą! 

Wszystko wkrótce,

Stay tuned.

Nie rób tego "maratonu" nie psuj sobie zycia... wiem co mowie, miałem znajomego który grał w taki sposób i totalnie ześwirował...

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Oj tam 3 dni ostatnio typ siedział 135 godzin bijać przy tym rekord świata. Co się będziesz szczypać idź na rekord.

Ogólnie to wole  sam grać w Wowa niż patrzeć jak inni to robią. Jednak nie wszystko da się zwiedzić/zrobić od razu więc jeśli będziesz robił coś ciekawego to zapewne zerknę czasem na kanał.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Ten maraton to będzie raczej pojedyńcza sprawa. Liczę ,że fajnie się bedzię Ciebie oglądało jako gnoma warlocka ;D

Opublikowano

Dzięki za ciepłe słowa ;) Potrzebuje jak największej reklamy żeby zebrać jak największa ilość widzów podczas kilkudniowego eventu ;) Liczę na Waszą pomoc ;)

Opublikowano

48 godzinny Maraton World of Warcraft!

To znowu ja!

Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim, którzy mnie wspierają. Na prawdę nie spodziewałem się tego, że tak dużo osób może się do mnie odezwać - Jeszcze raz wielkie dzięki! Dało mi to niezłą motywację do działania!

Obiecane na dziś informację odnośnie mojego maratonu:

Start: Niedziela 09.11 godzina 19:00 Koniec: 48 godzin później.

Realm : Burning Legion

Klasa i Rasa: Na dzień dzisiejszy Pandaren Hunter (głosowanie wciąż trwa link poniżej) 

Pomysł na stream:

Lore - jest tym na czym będę się skupiał w dużej mierze, co to oznacza?

To oznacza, że każdą odwiedzoną przeze mnie lokacje będzie można poznać w 100%. Zamierzam oprócz tego, że zrobić każdy quest to jeszcze ciekawie opowiadać znane mi ciekawostki. Więcej info w sobotę 08.11!

Na koniec pragnę przypomnieć, że w momencie gdy mój Fan Page ( link poniżej) osiągnie 200 "Lajków", będzie zorganizowany konkurs na pre-paid bądź battlechest!

Pozdrawiam!

Opublikowano (edytowane)

Jakby to była jeszcze Horda ... :(

A tam horda... wszyscy faworyzują hordę. Niech zagra w ally :3

FOR THE ALLIANCE

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Wielka prośba do wszystkich! 

Kto może ten niech udostępnia informacje i mój profil na FB. Maraton już jutro, im więcej Was będzie tym lepiej! 

Do jutra kochani!

Opublikowano

Niestety mam złą wiadomość, maraton trzeba będzie przełożyć z przyczyn niezależnych ode mnie. Dostałem wiadomość od szefa, że muszę jutro o 7 rano być w pracy, bo kolega się rozchorował.

Nie oznacza to tego, że streamu dziś nie będzie. Pogramy wytypowaną Pandą Hunterem możliwie jak najdłużej  A maraton przełożymy na kolejny długi weekend 

Pozdrawiam i do zobaczenia,