Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet do 300zł

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam jakiegoś wydajnego tableta do 300zł. Na oku mam GoClever Insignia 700 Pro, znajdzie się jakiś lepszy jakościowo? Słyszałem, że goclever bardzo się psuje.

@Razeer123

Opublikowano

Nie dość że się psuje to Ci go nie zaserwisują. Dołóż 50-100 złoty i kup Venue 7, a jak dasz radę to dorwij nexusa 7 2012 ale nie jest już w sprzedaży. Także używki. Tańsze tablety to podstawki do krojenia ogórków. 

lownfast

Opublikowano

Dokładnie, co tu więcej polecać, w tej cenie tylko Venue 7 lub Nexus 7 2012. Jeśli mógłbyś dołożyć, to coś byśmy jeszcze wybrali ;) Jeśli zależy Ci na większym ekranie to za 500 zł masz Venue 8.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Z początku ustanowiłem sobie budżet 200zł, ale tu co 100zł jest lepszy model więc nie ma sensu wybulić tyle kasy. Głównie to poprzeglądać internet, obejrzeć film czy coś. Więc raczej zostanę przy tym, chyba, że polecicie mi coś o podobnej specyfikacji, ale inną firmę.

Opublikowano

Niech wystawi na allegro, przesyłka kurier to pewnie 20 złotych, tyle dołożyć można. 

Venue 7 to porządny sprzęt, osadzony na intelu, z fajną rozdzielczością w tej cenie. Do tego czysty android, prawdopodobnie będzie aktualizacja do L, ale tego pewien nie jestem. 1GB ramu, miałem w dłoniach tablet mega płynny w dodatku można pograć w coś wymagającego jak się zachce. Do neta jak znalazł. W dodatku nic w nim nie trzeszczy itd. 

lownfast

Opublikowano

Słabej jakości ekran, nie wiadomo jak z aktualizacjami, tak to ok. 

Aktualizacji już raczej na 100% nie będzie do 4.4 ale chyba 4.2 nie kuleje aż tak? Słaba rozdziałka, ale da się przeżyć.

Opublikowano

Lepiej dołożyć kilkadziesiąt złotych i kupić Venue 7.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Lepiej dołożyć kilkadziesiąt złotych i kupić Venue 7.

Upartyś :P

854521415040640949229.jpg

cls

//Ale z Ciebie zawadiaka

//Razeer123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...