Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dodaniem filmiku do Sony Vegas Pro 13

LikeYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, nie znalazłem żadnego działu z nagrywaniem itd. jeśli jest proszę przenieść.

Otóż mam problem, chcę wrzucić film, z kamery ma ok 50 sec..

Wrzucam go do Vegas'a to wyskakuje błąd, :

Warning: an error occurred while loading the project file.
An error occurred while opening a codec

Ostrzeżenie : Wystąpił błąd podczas ładowania pliku projektu .
Wystąpił błąd podczas otwierania kodeka.

Tak, więc co mam zrobić? Daje limit jeśli ktoś pomoże. :)
Opublikowano

Musisz skonwertować na inną końcówkę np ".wmv" lub ".mp4" bo vegas nie przyjmuje wiele kodeków np .Avi

Jak chcesz skonwertować to polecam YTD downloader tam znajdziesz taką opcje, bo taki program co zmienia z kodeka na kolejny jest cięzko znaleść

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@554461402688252517908.png Norczan nie wprowadzaj typka w błąd bo nie ma c***a we wsi żeby to pomogło...

Jeżeli dany program a w tym przypadku vegas nie przyjmuje np do obróbki ".avi" to nawet z tymi kodekami tego tam nie przeczuci.

Najlepiej gdyby film z kamery skonwertował na haffyov

/Norczan: Mogę Panu podesłać linki do kilku tematów w których jest ten sam problem "Warning: an error occurred while loading the project file", a rozwiązaniem jest aktualizacja kodeków wideo.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@554461402688252517908.png Norczan nie wprowadzaj typka w błąd bo nie ma c***a we wsi żeby to pomogło...

Jeżeli dany program a w tym przypadku vegas nie przyjmuje np do obróbki ".avi" to nawet z tymi kodekami tego tam nie przeczuci.

Najlepiej gdyby film z kamery skonwertował na haffyov

/Norczan: Mogę Panu podesłać linki do kilku tematów w których jest ten sam problem "Warning: an error occurred while loading the project file", a rozwiązaniem jest aktualizacja kodeków wideo.

Dzięki, masz limit.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...