Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]World edit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli mówisz że setujesz komendą //paste i ci crashuje serwer? tyle mozna wywnioskować.

To znaczy wgrywam schematic akurat w tym przykładzie ale probowałem zkopiować i wkleic w inne miejsce i tez crashuje, gdy wpisze //paste odczekam 5 sekund wyrzuca mnie z serwera i czekam tak 5/10 minut w konsoli pokazuje sie crash i startuje  serwer  wchodze na niego a tam nic się nie wgrało

Opublikowano

//paste jest od wklejania jesli chcesz wysetowac teren zaznaczasz co chcesz setować i wpisujesz //set 0, a jesli chodzi o schematic to moze być cos zbugowane

1390144171-U592769.png

Opublikowano

//paste jest od wklejania jesli chcesz wysetowac teren zaznaczasz co chcesz setować i wpisujesz //set 0, a jesli chodzi o schematic to moze być cos zbugowane

Ziomek chciałem skopiować arene i wkleić w inne miejsce czytanie ze zrozumieniem...

Opublikowano

Najprawdopodobniej masz za słabą maszynę i przenosic za dużo na raz. ;p

Tak samo jak byś na przeciętnym serwerze na 10/20 slotów (1000-2000 ram) postawił kulkę na np. 500 średnicy, było by to samo. :(

Służę pomocą w sprawach związanych z grą FIFA WORLD-

Masz problem? Pisz na PW! :)

Opublikowano

Maszyna po prostu sobie nie radzi z tym. Musisz to wziać na kilka razy. Zaznaczasz pewien obszar, potem kolejny dodajesz i kolejny.

R6p2osg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...