Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Snapshots w GTA: SA

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Nie lubię się rozpisywać, wiec przejdę do rzeczy. Bije 100% w GTA SA, no i zabrałem 49 snapshot'ów. Problem jest w tym, że nie mogę znaleźć ostatniego. Przeleciałem San Fierro 3 razy wzdłuż i w szerz, a tego szitu nie ma. I tu mam pytanie, czy może to być błąd gry? Ponieważ wydaje mi sie,że nie robilem fotki na tych 4 okrągłych budynkach koło centrum handlowego. Nie ma ostatniego snapshot'a? No i jak go nie bd to mogę wbić 100% np unique stunt'sami? Jak to bug to nie bd szukał podków itp bo to sensu nie ma.

Korzystałem ze strony z gotowymi ss'ami. A i to jest wersja na PS2.

Pozdrawiam :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No robiłem dokładnie przy użyciu tej strony xD Jestem pewny, że robiłem ssy wszystkich prócz nr 6. No i kurde mam 49/50 tego, czyli nie wszystko, bo przed garażem w Doherty nie mam tych broni :/

Czy to może jest bug, że nie ma tego ostatniego? :/ Teraz już na pamięć znam te miejsca tyle razy to sprawdzałem xD

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No robiłem dokładnie przy użyciu tej strony xD Jestem pewny, że robiłem ssy wszystkich prócz nr 6. No i kurde mam 49/50 tego, czyli nie wszystko, bo przed garażem w Doherty nie mam tych broni :/

Czy to może jest bug, że nie ma tego ostatniego? :/ Teraz już na pamięć znam te miejsca tyle razy to sprawdzałem xD

Skoro ich nie ma to na 100% jest jeszcze jakiś. Spróbuj pobrać innego save'a i zobaczyć, może to faktycznie jakiś bug. Skoro uważasz, że nie robiłeś numeru 6 to go zrób. B)

Opublikowano

PS2 wiec save odpada :/ No zrobić nie mogę bo go nie ma ;f Byłem nawet jetpack'iem na tym budynku i dupa :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dobra, wina save, nie ma 50 snapshot'a -,- I musiałbym przechodzić całą grę i 97% od nowa, fajnie..

Close

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...