Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki to plugin, istnieje takowy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, Poszukuję pluginu. Jest mi on potrzebny do dokończenia serwera (Pewnego z elementami rpg,survival,hardcore itp. ;3) No i tutaj chciałbym dodać efekty dla graczy. od mobów już są efekty ale zostały jeszcze dla graczy na przykład: Gd gracz spadnie z wysokości to dostaje efekt spowolnienia coś w tym stylu. I poszukuję pluginu do tego. Jeśli taki znacie to prosiłbym o nazwę lub podanie linka. Serwer na spigot 1.8

Opublikowano

Ale istnieje przecież MonsterEffect który dodaje efekty od mobów. Dziwne aby efekty dla graczy nie było gdy spadną czy coś.

Opublikowano

Chyba nie ma takiego pluginu tym bardziej, że na wersje 1.8 . Myślę, że musisz sam napisać lub poprosić kogoś o to ale wątpię żeby ktoś gratis to zrobił (Polska :P ) :)

CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G

Opublikowano

No nic szkoda. Myślałem że ktoś pomyślał na bukkicie o czymś takim i stworzył taki plugin ale nic ;d Sam nie napiszę tym bardziej iż nawet nie potrafię języka java a wiem że może być on trudny.

Opublikowano

Po pierwsze nie ma takiego pluginu, który jest udostępniony publicznie. a po 2 jak Ty chcesz mieć silnik Spigot na 1.8, kiedy nie ma Bukkita ? Na 1.8 udostępniona jest tylko Vanilla i na niej nie ma możliwości instalacji pluginów. Dobra, jeżeli jakieś inne silniki sa juz pod 1.8 to i tak nie mają takiej bazy pluginów pod 1.8 i tak czy siak nie ma takiego pluginu udostępnionego publicznie. Mogę taki Tobie napisać,ale to juz za opłata.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Witajcie, Poszukuję pluginu. Jest mi on potrzebny do dokończenia serwera (Pewnego z elementami rpg,survival,hardcore itp. ;3) No i tutaj chciałbym dodać efekty dla graczy. od mobów już są efekty ale zostały jeszcze dla graczy na przykład: Gd gracz spadnie z wysokości to dostaje efekt spowolnienia coś w tym stylu. I poszukuję pluginu do tego. Jeśli taki znacie to prosiłbym o nazwę lub podanie linka. Serwer na spigot 1.8

Jest to dosc prosty plugin do napisania wiec ja nie widze problemu abys znalazl kogos kto ci to napisze

Event ondamage i sprawdzanie czy to od upadku jak tak dajesz efekt. Proste? Proste

Opublikowano

- Plugin API 

- Plugin Curse

- Plugin Fun 

Jeżeli, te pluginy się nie nadadzą to niestety nie ma takiego pluginu lub go nie znajdziesz ;) Lub po prostu, musi być jakiś autorski zrobiony za odpowiednią sumę pieniędzy :) 

Opublikowano

BuffShop , mozesz go znaleźć w paczce od @idrakus

Dobra sygnaturka. Popraw ten przecinek "t ,p" na "t, p".

@topic

Raczej takiego nie ma ew. te wyzej co podali. Idealnego jak ty chcesz raczej nie znajdziesz.

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...