Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Vayne Vs. Twitch [!]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie która postać jest bardziej że tak powiem 'mechaniczna' na której lepiej gra się przy używaniu programu L#.

Vayne , czy może Twitchem lepiej się będzie grało. Jak się pozycjonować na TF'ach :>

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Gralem vayne i twitchem i ci powiem ze bardziej mi sie podobala vayne , jest bardziej mobilna z Q robi uniki w TF , ale twitchem znowu mozna sie swietnie ustawic w TF i wlaczyc ulta co powoduje totalny rozp**rdol, ale i tak jestem za vayne :) Jest tutaj taki jeden wporzadku ziomek co gra tylko twitchem , jest w diamencie ma nick i'm twitch . Mozesz do niego napisac i spytac sie dokladnie poniewaz on jesli chodzi o to , to jest chyba tutaj najbardziej ogarniety :) Pozdro 

Opublikowano

Twitch wygrywa gry samym orbwalkiem, tak to mozna ujac. Bardzo fajnie sie sprawuje w teamfightach gdzie nie ma takich assassynow jak Zed czy Akali. Latwiej jest sie nim ustawic oraz latwiej farmic w early. Smiesznie sie nim robi backdoory.

Vayne mechanicznie jest o wiele silniejsza, ale zeby ja ogarnac trzeba wielu gier praktyki i rozumu, by zrozumiec postac. Polecam kupic obie postacie i grac nimi sytuacyjnie. Osobiscie zalecam bawic sie twitchem boostujac jakiegos smurfa a Vayne na powazniej pograc by wbic cos.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeszcze pytasz xD ,vayne... najbardziej...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ja wam powiem tak, twitch i vayne to miazga, ale jeśli chcesz wygrać farmą, to polecam Caitlyn. Ja nią w 10 minucie robię powyżej 90 farmy, a w tf też jest w miarę niezła bo długi zasięg i pasywka to niezłe dmg wchodzi :)

Opublikowano

Vayne  z #l = farmisz trzymając X, co jakiś czas obijasz gościa ze spacji lub harrasujesz, mając botrka (i ewentualnie butki berserki) możesz śmiało tyrać przeciwnego adc - powoli, powoli obijasz jak podchodzi do farmy, aż nagle spacje trzymasz i po nim :]

Co do TF = jak widzę, że przeciwnicy są rozdzieleni i któryś z nich się wystawia solo - spacja i za nim lecisz - nie ucieknie ci na 99% - masz killa.

A gdy masz typowo  5 vs 5 - ja trzymam spację, ewentualnie kieruje sobie myszką gdzie ma mi postać biegać, jak widzę, że do mnie idą to odskakuje np. sam bo wiadomo skrypt nie zawsze pomyśli dobrze i tyle - spacja zrobi za ciebie reszte.

PS; cały czas nie wiem jak ustawić target selector - np w marksmanie mam tam możliwość od 1 do 5 ustawić - jak to mam ustawić żeby focusowało adc gdy będzie w zasięgu a nie np. supporta czy tanka?

Opublikowano

jak to mam ustawić żeby focusowało adc gdy będzie w zasięgu a nie np. supporta czy tanka?

5 - najwyzszy focus

1- najnizszy

czyli 5 -adc

1- support

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...