Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza styczność z bolem, pytanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przed chwila zainstalowalem pierwszy raz Bola co z tym idzie pierwszy raz grałem przy pomocy tego programu, wszystko było okej - latwa instalacja, wlaczenie programu - banał!

Ale mam kilka pytan :

1. W zakladce scripts mam do wyboru na oko 15 skryptów do danych postaci, włączyłem sobie katarine i w grze mam pod  spacją " Combo" a pod "T" Harras. da sie jakos ustawic zeby takze uzywal ignite? czy to jest tylko dla vipów?

2.  Wlaczylem na początku opcję Map Awarness, tylko jak ona dziala? bo nic nie widze ( a wedlug poradnika powinienem widziec enemy w fog of war? )

3. Vip jest za 10.00 ale czego? euro? da sie to kupic przelewem w jakis prosty sposób za PLN'y?

4.  Jak juz pisalem wlaczylem skrypt katarina z menu bola, sa jakies LEPSZE skrypty do pobrania za free?

5.  Jest jakas opcja w skryptach zeby przez nacisniecie odpowiedniego przycisku katarina uzywala E do warda?

6. Evade.. na LeagueSharp jest za darmo odrazu, wiem ze do Bola da sie go scrackować czy to prawda i działa dla free userów?

7. Auto lasthitowanie, na to jest skrypt czy jak? jak odpalic menu bola w grze?

8. CZy exploity sa automatycznie tutaj ustawione? bo chciałbym grac bez ale nie wiem jak to wylaczyc o ile jest to wlaczone automatycznie.

9. Jak ustawic automatycznie maxowanie skillów wedlug wlasnego uznania?

10. co to znaczy Katarina mode: lesscastpriority i ttaj sobie moge wybrac kilka opcji, która jest najlepsza? i co to znaczy to 32 i 16 obok tego?

Opublikowano

1. Nie jest dla VIPów. Gdzieś w sekcji combo, albo misc powinno być "Use ignite". Przełącz to.

2. Na początku w czym? Skrypcie? Jeśli tak to pokazuje ostatnią pozycje wroga na mapie, którą widziałeś. Map hack istniał w 2 sezonie kiedy był czar przywoływacza, który ją usuwał.

3. Dolce ($). Można chyba paypalem.

4. Ano są - np. The Sinister Blade.

5. Ward jump. Zbinduj sobie przycisk po prostu.

6. Jest iVade, Evadeee płatne, bo znowu otworzyli sprzedaż i cracki.

7. Jest taki skrypt. W dodatku lasthitowanie jest w każdym orbwalkerze. ;) (pod X)

8. Zakładka exploit/misc - i tam wchodzisz w exploity i włączasz, ew. wyłączasz.

9. Jeśli skrypt ma taką opcje to zmień w configu. Ew. poszukaj skryptu na to.

10.  Nie wiem co oznaczają cyferki. Gdzieś tu był poradnik co oznaczają poszczególne funkcje: lesscastprority znaczy focusowanie celu, na który zużyjesz najmniej skilli. Na Katę polecam własne to bo resety.

NIE DAJĘ LINKÓW, NIE PISZ NA PW, BO I TAK NIE DAM ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...