Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrałbyś na serwerze typu Metin2?

uzo77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w Tytule :-)

Potrzebujesz pomocy

- Dodaj mnie do swojego tematu @uzo77

Może jestem w stanie ci pomóc moje skype : uzo7771

Opublikowano

Było już kiedyś coś takiego i może być ciekawe jak wykonasz skille, questy, moby, dmg, bronie, zbroje na wzór metina wszystko? Może być to bardzo trudne ale jeżeli wyjdzie jakoś porządnie to możliwe że coś takiego przyciągnie ludzi. ;)

Kappa.

Opublikowano

Dużo jest, takich samych pomysłów. Oczywiście, jeżeli dałbyś sobie radę to taki pomysł byłby ciekawy ;) Przeczuwam, jednak że będzie trochę bugów.. Najlepiej, jeżeli już wykonasz na swoim serwerze te wszystkie rzeczy to przetestuj serwer pierw [bETA] czy nie ma żadnych bugów. 

Nie, nie zagrałbym... nie lubię metina, a tak samo jak LOL w minecraft nie uda się...

Nie można, od razu z miejsca stwierdzić że się nie uda ;) Wiele, takich pomysłów wypaliło osobiście byłem na takich różnych serwerach podobnych do LOLA/Metina itp. Troszkę, bugów jednak było ale fajnie to wyglądało. 

Opublikowano

Ja bym bardzo chętnie zagrał ! Mało jest dobrych serwerów tego typu. Tylko żeby taki projekt doszedł do skutku to naprawdę trzeba by było się postarać ;)

Opublikowano

Hmm, Metin w Minecrafcie? Ciekawe, ale wydaje mi się, że efekt nie jest osiągalny. To tyko moje zdanie, proszę się nie zrażać, bo życzę powodzenia! ;)

Tak czy inaczej, wydaje mi się, że Minecraft, powinien zostać Minecraft'em. :)

Opublikowano

Świetny pomysł. Jeżeli uda się zrealizować to przyciągniesz uwagę wielu graczy. Tylko nie nie jest takie łatwe jak się może wydawać. Trzymam kciuki, chętnie bym pograł :)

R6p2osg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...