Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fizz dla Golda V

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o Fizzie dla Golda V? Nie jest tak bardzo banowany jak Zed (mam w planach kupić bo mi się spodobał z rotacji, a Fizzem nie grałem). Trudno mi będzie ogarnąć u Fizza jakiś skill np E czy ult? Ogólnie rozpiszcie się o Fizzie, jaki on jest vs Zed, jakie ma plusy i minusy, jakie rady dla niego. :)

Opublikowano

Fizz - w goldzie bardzo silna postać na mida z ogromnym burstem. Musisz tylko wyczuć pewien moment, kiedy wbić sie w teamfight, który rozpoczynasz rzuceniem ulta 'R'. Ma bardzo mocny late game, gdyż na combo potrafi zabić nawet tanka. Odpowiedni build i powinno Ci się grać całkiem przyjemnie.

Opublikowano

Czy ja wiem... Fizz jest łatwo kontrowany w sumie. Banowany często nie jest bo ludzie umieją na niego grać. Na obecną chwilę polecałabym raczej uczyć się grać takim Zedem, Syndrą czy Ahri, a Fizza zostawić do zabawy. W moim odczuciu dosyć mocno spadł w tabelce "sam wykeruję grę". Poza tym, lybka wbrew pozorom potrzebuje mimo wszystko dobrej mechaniki, a przede wszystkim teamu. :s 

Opublikowano

Całkiem spoko postać :P sam właśnie zacząłem przygodę z Fizzem od tego weekendu xD jakoś dziwnie mojej uwagi ta postać nigdy nie przykuwała, ale w końcu postanowiłem nią zagrać skoro miałem ja w posiadaniu. Powiem Ci szczerze, że postać jest spoko dzisiaj nawet miałem przyjemność zagrać na Zeda i wygrałem mida 3/0 ;-) .

Opublikowano

Kupić możesz, ale przed graniem rankedów rozegraj z 10-20 meczy nim na DRAFCIE nie ważne na kogo czy na counterpicka czy nie. Graj nim aż będziesz wiedzieć jak działa i co nim można zrobić ^^

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Ogólnie bardzo mocna postać, dobry burst i przeliczniki, łatwo można wygrać linię, vs Zed jak najbardziej Fizz ma przewagę, kiedy Zed ultuje to po prostu używasz E i uciekasz, a Zeddy nic nie zrobi. Polecam

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...