Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość ,, ukradł ,, mi kosę

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż oferowałem csgolounge różnym ludziom na szybko gut knife blue steel 3/5 za różne skiny no i przez przypadek typowi oferowałem niby za darmo i on to akceptował i po kosie , po prostu mnie nosi teraz na boki. Straciłem 200 zł + , czy valve jest coś w stanie pomóc ?

Opublikowano

Nie masz najmniejszych szans... pierw się dokładnie sprawdza oferty ...

Napisz do niego i błagaj żeby ci oddał...

Opublikowano

Nie masz najmniejszych szans... pierw się dokładnie sprawdza oferty ...

Napisz do niego i błagaj żeby ci oddał...

Myślisz że to coś da xD? Nawet jeżeli ziomek ma full hajsu, to kto by oddał za darmo kosę ^^

Nie odzyskasz i raczej Ci nie odda.

Opublikowano

@nexores2
Odda kose wartą 50Euro? Na prawdę ty tak myślisz? To błąd człowieka nie żaden scam czy co więc kosa ma 0% szans do powrotu do prawowitego właściciela.

Opublikowano

Powiem tak w dzisiejszych czasach nie ma sprawiedliwych ludzi , a w grach typu cs , dota i inne te gówna to pełno oszustów , scammerów i reszty tego syfu , najlepiej było jak nie było skinów do csa , teraz to szczam na to valve nie kupuje już skinów wgl

Opublikowano

Temat walkowany milion razy. Odpowiedź na pismo do supportu zawsze ta sama znaczy "Pocaluj sie w dupe". A zeby ci oddal musialby byc MEGA uczciwym graczem. Szanse na zdobycie spowrotem kosy oceniam na 0,000672 %

Opublikowano

Myślisz że to coś da xD? Nawet jeżeli ziomek ma full hajsu, to kto by oddał za darmo kosę ^^

Nie odzyskasz i raczej Ci nie odda.

@nexores2

Odda kose wartą 50Euro? Na prawdę ty tak myślisz? To błąd człowieka nie żaden scam czy co więc kosa ma 0% szans do powrotu do prawowitego właściciela.

Ja nie napisałem, że odda kosę, napisałem żeby go błagał, co nie znaczy, że to zrobi...

Ja bym oddał, bo nie jestem chamem, a każdy ma prawo się pomylić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...