Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
[R]

[E]

[K]

[L]

[A]

[M]

[A]

1. Nick  z  Gry:

Interg0

2. Imię:

Hubert

3. Wiek:

17Lat 

4. Zainteresowania:

Sport (głownie  piłka  nożna  oraz  koszykówka)

Informatyka

Muzyka ( pop  oraz  rap  [ale  nie  bluźnierczy])

Metin2 <3

5. Ile  dziennie  czasu  możesz  poświęcić  na  potrzeby  Gry  ?

Na  pracę  na  serwerze  mogę  poświęcić  nawet  do  5-6  godzin  dziennie w sobotę i niedzielę(weekend). Natomiast w dni robocze maksymalnie do 2-3godzin. 

6. Czy  kiedykolwiek  byłeś/łaś  GameMaster'em  na  innym serwerze :

Byłem  GM  na  jakimś  serwerze  hamachi,  ale  tylko  przez  kilka  dni  potem  serwer  upadł.  Jedyny  dówód  to  moje  słowa.  Jednakże  byłem  administratorem  wielu  serwerów  Counter-strike.  Także  wiem  jak  postępować  z  graczami  lub  odnajdować  się  na  danym  stanowisku,  chociaż  to  nie  to  samo.

7. Czy  posiadasz  mikrofon? 

Tak, lecz ostatnio zaczął mi trochę świrować(Ludzie słyszą siebię jakby nie mieli mutacji etc), ale dogadać będzie się można.

8. Czego  od  nas  oczekujesz?

Przede  wszystkim  szacunku  oraz  zaufania.

Zrozumienia,  gdy  nie  będę  miał  na  coś  ochoty  oraz  jakiś  rozmów,  ponieważ  nudno  trochę  "GM'ować"  samemu  w  grze,  a  wiadomo,  że  gdy  posiada  się  zgrany  team  to  na  serwerze  nie  będzie  nudno. 

Dużego  zaangażowania  w  prowadzenie  serwera.

9. Jak  oceniasz  swoje  umiejętności  w  tej  dziedzinie  (rozwiń  swoją  wypowiedź)

Moje  umiejętności  oceniam  jako  dobre,  aczkolwiek  jest  kilka  rzeczy,  których  nie  jestem  w  stanie  zrobić.  Ale  wciąż  codziennie  się  uczę  więc  nie  musicie  się  obawiać,  a  jeżeli  nie  będę  wiedzieć  jakiejś  rzeczy  to  przecież  po  to  jest  Team,  żeby  sobie  pomagać.

10. Kontakt(GG,Skype,Email): 

Steam:  Interg0

GG: 51791050

Teamspeak3 (IP  podam  na  pw)

Prywatna  wiadomość  na  forum.

11. Co  wyróżnia  Cię  od  innych?  (prosimy  o  wyczerpującą  wypowiedź) 

Nic  mnie  nie  wyróżnia.  Wszyscy  jesteśmy  ludźmi.  Nie  jestem  wulgarny  i  nie  mam  w  zwyczaju  kogoś  obrażać,  a  jeśli  ktoś  ma  do  mnie  "spiny"  najpierw  chce  wyjaśnić  o  co  chodzi,  a  potem  dojść  do  bezproblemowego  rozwiązania  konfliktu.

Nie  jestem  żadnym  "chamem".  Jestem  bardzo  cierpliwy  i  sprawiedliwy.

12. Kilka  słów  o  sobie: 

Mieszkam  w  Ostrołęce  w  województwie  mazowieckim.  Posiadam  dwóch  starszych  braci  i  dwie  starsze  siostry. (Tak  wiem  mam  zajebi*cie :P). Mam  17lat,  lubię  wyjść  na  boisko  z  kolegami  pograć  w  piłkę nożną  oraz  koszykówkę.  Młody,  zdolny,  pełen wigoru,  szalony,  a  zarazem  opanowany.  Taki  prosty  człowiek  z  poczuciem  humoru.  Jak  każdy  posiadający  gorsze  i  lepsze  dni.  W  większości  te  lepsze  mam     :).  Zawsze jestem pozytywnie nastawiony do tego za co się zajmuję.

//Edit

Usunięcie koloru fioletowego z ogłoszenia.

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

Zmień ten fioletowy bo wali po oczach. Powodzenia.

Ale się czepiasz kolorów  <3

Powiem tak... Bardzo nie podoba mi się forma ogłoszenia, bo zrobiłeś z tego typowe podanie, lecz to tutaj nie składasz aplikacji na GM'a przed właścicielami serwera, których interesują szczegóły.

Musze niestety przyznać, że Twoja interpunkcja trochę kuleje, a pewne punkty zostały przez Ciebie źle zrozumiane, bądź odpowiedź jest nie przemyślana.

Mimo wszystko masz w sobie ambicję, a to jest bardzo ważne. Jednak skreśla Cię doświadczenie w tej dziedzinie, które jest znikome. 

Życzę Ci jednak powodzenia. :) 

Opublikowano

7. Czy  posiadasz  mikrofon? 

Tak, lecz ostatnio zaczął mi trochę świrować(Ludzie słyszą siebię jakby nie mieli mutacji etc), ale dogadać będzie się można.

Podanie takie sobie, ale rozśmieszyło mnie to co zacytowałem.
Po co kłamać że przez mikro " nie słychać mutacji "?

Nie lepiej sie przyznać że jeszcze jej nie przeszedłeś?

Opublikowano

Szczerze to po samym tytule tematu automatycznie bym Cię skreślił :)

"GM szuka pracy"

taki tekst przypomina mi noobów z PLa którzy piszą na czacie "lur szuka pracy, buff szuka pracy"

Bez urazy oczywiscie to tylko moja opinia.

Opublikowano

Nie żebym chciał odstraszam od konkurencji czy cokolwiek z tytułu że sam napisałem temat, lecz to podanie jest strasznie.. Dziwne.

Począwszy od nazwy tematu. Jesteś zawodowym GM'em i szukam pracy z umową? Ty jesteś człowiekiem i chcesz zostać GM'em.

Dalej przykuła moją uwagę struktura tematu, jest to jakiś gotowy wzór z internetu oraz wypełniony. Szczerze to wygląda to jak wzór z forum Counter Strike, a jak wspomniałeś grasz w to, więc właśnie obstawiam że jest to taki wzór.

W punkcie szóstym wspomniałeś że byłeś Administratorem na CS'ie. Szczerze kogo obchodzi czy byłeś Adminem w innej grze, tu się rozchodzi w takowym pytaniu o doświadczenie. Między innymi znajomość komend, opinia założycieli jak się sprawowałeś czy też wyleciałeś ze złe zachowanie.

W ósmym zaś że chcesz zrozumienia jak nie będziesz miał na coś ochoty. Z reguły jest tak, że jak nie masz na coś ochoty to się na to nie piszesz. A składając ów wniosek, właśnie oświadczasz że masz ochotę. Jak to mówią bez pracy się nie wyżyje, a jak pracujesz nikogo nie interesuje że Ci się nie chce, nie robisz lecisz na bruk.

W punkcie dwunastym chyba zbłądziłeś, bo co potencjalnego pracodawcę że tak to ujmę, obchodzi to ile masz rodzeństwa i tak dalej? Bardziej chodziło o tym człowieka jakim jesteś.

Czy pijesz albo ćpasz i może Ci odwalić podczas pobytu na serwerze pod wpływem. Czy może jesteś ograniczony w czymś albo jakoś oraz czy nie jesteś jakimś pajacem / gimbusem który chce GM'a by pójść do szkoły i chwalić się "HOĆĆE NA SERFER MAM GJEJEMA I DAM FAM ITEMY HEHE - później - ZABLOKOWANE ALBO NIE UMIEM, PUSZKAM INNEGO NA KTURYM DADZOM" - błędy oraz capslock celowe.

Poproś moda o skasowanie i napisz to zgodnie z radami moimi oraz przedmówców. Poszukaj w google jak stosować znaki interpunkcyjne.

Pozdrawiam Krzysztof.

Opublikowano

Nigdy w życiu nie otrzymasz posady GameMaster na żadnym poważnym serwerze Metin2. Czemu? Bo nikt poważny nie szuka pomocy GM na takim forum. Prędzej posadę GM dostałby mój kot niż osoba z którą nie piłem browara. Myślę, że podobnego zdania jest większość adminów, bo nikt nie chce by jakiś dzieciak z parciem na posadę GM zniszczył reputację projektu, na stworzenie którego poświęciło się masę czasu. Jeśli ktoś zaproponuje ci współpracę to jest 90% szansy że ten serwer nawet nie wystartuje, a 10% szansy że serwer padnie po 24h, bo pliki były gotowe z forum natomiast admin to dupa wołowa, a nie technik.

//Edit. Piszę to jako administrator serwerów Metin2 na większą skalę, który wszedł w ten temat tylko po to by się pośmiać z tego co się teraz wypisuje by dostać posadę GM. Nawet przez chwilę nie przeszło mi przez myśl, by zaprosić cię na rozmowę w sprawie rekrutacji.

Opublikowano

Dzięki za wszystkie negatywne i pozytywne komentarze.
Czekam na dalsze :)

"

Poszukaj w google jak stosować znaki interpunkcyjne."

Podaj mi dowody, ponieważ nie widzę w mojej aplikacji takowych błędów.

Co do kolegi @Entrius. Czytanie że zrozumieniem się kłania. Napisałem, że ludzie( czyli nie ją ) słyszą siebie jakby nie mieli mutacji. Z moim głosem jest wszystko w porządku. Mogę to udowodnić na teamspeaku.

Opublikowano

Ref.

Kilka minut chyba nie dacie warna? :P

//Edit. Dodałem nowy sposób kontaktu (GG)

Opublikowano

Jak szukasz pracy proponuję udać się do urzędu pracy. A tak serio, Twoje podanie nie jest według mnie przekonywujące, czytając je czułam się jak na forum z Mt2 kiedy jest rekrutacja ON na TGM/GM .. Twoje podanie powinno być rozpisane troszkę lepiej oraz estetyczniej. 

Opublikowano

Ten kolor fioletowy, zmień to, bo odrzuca.

Nazwa tematu też trochę dziecinna według mnie.

8. Czego  od  nas  oczekujesz?

Przede  wszystkim  szacunku  oraz  zaufania.
Zrozumienia,  gdy  nie  będę  miał  na  coś  ochoty  oraz  jakiś  rozmów  ponieważ  nudno  trochę  "GM'ować"  samemu  w  grze,  a  wiadomo,  że  gdy  posiada  się  zgrany  team  to  na  serwerze  nie  będzie  nudno. 
Dużego  zaangażowania  w  prowadzenie  serwera.

Nie zrozumiałem drugiego zdania.

Jeszcze jedno, przed "ponieważ" piszemy przecinek.

Opublikowano

Ten kolor fioletowy, zmień to, bo odrzuca.

Nazwa tematu też trochę dziecinna według mnie.

Nie zrozumiałem drugiego zdania.

Jeszcze jedno, przed "ponieważ" piszemy przecinek.

Te zdanie oznacza, że chcę mieć osobę, z którą można będzie normalnie porozmawiać o codziennych sprawach. Wtedy czas o wiele szybciej i milej schodzi niż w pojedynkę. Wymagam zbyt dużo ?

1. Kolorek, każdy się do niego czepia, a ja nie wiem zupełnie za co. Edytuję trochę ogłoszenie.

2. Nie grałem na pl'u i nie wiedziałem jak kolega wspomniał "taki tekst przypomina mi noobów z PLa którzy piszą na czacie "lur szuka pracy, buff szuka pracy"

Więc nie pozwalam sobie tak ubliżać.

3. Poprawione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...