Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stara gierka samochodowa na PC

MMeFFiSStOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.
Przeszukałem już prawię pół internetów i nie mogłem znaleźć tej gry dlatego zwracam się do was forumowicze, może któryś z was ją skojarzy.

Gra jest typu samochodówki, wyścigi ze strzelaniem, grałem w nią dobre 10 lat temu, na dodatek w demo, bardzo mi się podobała i teraz chciałbym sobie ją przypomnieć lecz nie znam nazwy.
Mogę tylko powiedziec, że w wersji demo były 2 mapy, miasto w nocy na której w pewnym fragmencie strzela do ciebie dzałko gdy przejeżdżasz przez rampę i druga mapa na jakiś rozdrożach.
Auta były do wyboru tylko 2, ale pozostałe to np. model Hummer'a, corvette'y, oczywiście produkcja nie wykupiła pełnych nazw tylko miały swoje :D. Każde auto miało swoje dodatkowe atrybuty, jedno było niewidzialne na mapie dla innych, drugie lepsza wytrzymałość, inne znowu szybsze itd. Przy rozpoczęciu każdej trasy dostawałeś bodajże 2 bronie i 1 dodatkowy przedmiot do samochodu. Bronie to: rakietki naprowadzające inne samochody, minigun, a ten 3 przedmiot kojarze tylko kolce dołączone do przerdniego zderzaka, którymi można było miażdżyć inne samochody.
Jeżeli komuś się coś skojarzy to prosze pisać, albo zadawać inne pytania.
Z góry dziękuje :)

Wszędzie pod nickiem : Kebe$95

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...