Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ + Skin] Midder za 4800 + Skin za 975 RP (Sale)

WorstPlayerEver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Zamierzam kupić jakiegoś middera za 4800, a do tego skina za max 975 tylko na wyprzedaży.

Na razie myślałem nad Xerathem oraz Ahri, chociaż bardziej interesują mnie trudniejsze champy (większy fun w masterowaniu). Podawajcie plusy i minusy, tylko za 4800.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu, skoro chcesz trudnego mida kupilbym zeda za 6300 i skin shockblade

Na pierwszy rzut oka postac moze wydać sie łatwa, lecz cale jej piękno polega na odpowiednim skakaniu pomiędzy cieniem z "W" oraz innym cieniem z "ulti"

Jego + jest bardzo duzo mobilnosc, ma slowa, bardzo dobry poke w early a jego - jest to że latwo wygasić jego ulta zohnią i tym itemkiem co zdejmuje efekty (nie pamietam jak sie nazywał)

Opublikowano

Możesz dozbierać na zed'a ale skina nie będzie w przecenie szybko a jeśli nie to talon super postać łatwo zabijać adc,świetne ulti,średnio ciężki w ogarnięciu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...