Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Map chack

supcio130109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest cos takiego jak Mapchack? Gralem wczoraj z 3 kumplami i dziwnie mi sie wydalo ze enemy zawsze wiedzial gdzie jestesmy, kazdy gank byl wiadomy, na 100% nie bylo warda bo cleanowalismy a oni wiedzieli ze my tam stoimy. Jest cos takiego?

Opublikowano

Takie coś, że usuwa całą mgłę wojny chyba nie ma, albo jest baaardzo drogie do kupna, ale wątpię (LoL ma dobre zabezpieczenia do takich hacków, więc wątpię by ktoś przebił się przez nie z takim czyms)

Ale oczywiście są takie programy, pokazujące ikonkę przeciwnika w miejscu, w którym był ostatnio widziany.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Nie mam mozliwosci, po prostu byleles tak sfrustrowany tym, ze uwaszasz, ze to sa Cheaty. Prawdodpobnie przeciwnik mial warda w miejscu ktorym nie przewidziales lub po prostu przypadkiem zaczal sie cofac gdy jungler przychodzil na linie...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Specjalista
Opublikowano

To się nazywa ward :-)

Umiesz czytać?

@top

Albo to co chlopaki pisali wyzej lub może jakiś nowy cheat? Nawet bym się nie zdziwił, Rito w ostatnim okresie jebie wszystko, pojawiaja się nowe ulatwiacze a Riot nic z tym nie robi... co gre afk, troll, chetar. Mam nadzieję że z nowym sezonem wszystko to zostanie poprawione.

Opublikowano

Na usunięcie mgły nie będzie cheata, ponieważ to by było zbyt proste i na to są zabezpieczenia x10. Ale z tego co pamiętam na bolu jest opcja że przewidywane miejsce gracza. 

Opublikowano

Nie mam mozliwosci, po prostu byleles tak sfrustrowany tym, ze uwaszasz, ze to sa Cheaty. Prawdodpobnie przeciwnik mial warda w miejscu ktorym nie przewidziales lub po prostu przypadkiem zaczal sie cofac gdy jungler przychodzil na linie...

nie umiemy czytac? :D pisalem ze cleanowalismy :> . ja stoje soraka i normalnie lee strzela tam Q a zadnego warda nie bylo. (Q prosto wycelowane we mnie)

Opublikowano

nie umiemy czytac? :D pisalem ze cleanowalismy :> . ja stoje soraka i normalnie lee strzela tam Q a zadnego warda nie bylo. (Q prosto wycelowane we mnie)

No ico w tym dziwnego że Cebie trafił. Jak się nie umie omijac skillshootów to tak bywa

Opublikowano

Może przewidział to, że tam byłeś. Wardy mogą być tak rozstawione po mapie, że można przewidzieć gdzie kto zmierza. ;) 

Opublikowano

Nie ma możliwości na jakiegoś "mapczita". Największym czitem zapewne była wizja albo fart, którego mieli przeciwnicy. Nawet bol'owcy tracąc wizje nie mogą kogoś ubić. Pomyśl jeszcze nad tym czy często nie znajdowałeś się w jednym i tym samym miejscu chodząc ciągle jedną drogą jak bot, to też może być przyczyną dla której was tak często łapali. ^^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...