Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nie mogę zalogować się do routera

MaXeRxGames

Pytanie

Opublikowano

witam nie działa strona 192.168.1.1 kiedy to wpisuje nie wyswietla sie zebym wpisal login i haslo i potem pisze ze strona jest nie dostępna przeglądarka chrome na operze tez tak miałem bo nie działają mi porty i M

usze to zrobic na tej stronie prosze o pomoc !!

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wystarczy przeczytać instrukcje obsługo dołączoną do routera albo użyć mózgownicy i odwrócić router do góry nogami , pod spodem pisze jaki to adres

ip jakie podajecie wcale nie muszą być

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to router ma przydzielone 1 dostępne IP z puli więc jest to 192.168.0.1 nie 192.168.1.1. Jeśli jesteś pewny, że 192.168.1.1 to zrestartuj router do ustawień fabrycznych. Zazwyczaj mają do tego specjalny guziczek ukryty tak, że musisz go wcisnąć igłą lub czymś tego rodzaju. Niektóre mają restart ustawień pod długim przytrzymaniem wyłącznika.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to router ma przydzielone 1 dostępne IP z puli więc jest to 192.168.0.1 nie 192.168.1.1. Jeśli jesteś pewny, że 192.168.1.1 to zrestartuj router do ustawień fabrycznych. Zazwyczaj mają do tego specjalny guziczek ukryty tak, że musisz go wcisnąć igłą lub czymś tego rodzaju. Niektóre mają restart ustawień pod długim przytrzymaniem wyłącznika.

heh nie...

witam nie działa strona 192.168.1.1 kiedy to wpisuje nie wyswietla sie zebym wpisal login i haslo i potem pisze ze strona jest nie dostępna przeglądarka chrome na operze tez tak miałem bo nie działają mi porty i M

usze to zrobic na tej stronie prosze o pomoc !!

[znaczek windowsa na klawiaturze]+R

dalej

cmd

dalej

ipconfig

wsraw co ci wyskoczylo, i jaki to router, i dostawca intenetu

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...