Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dobrze sie "rozwijam"

Matuso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanie, Gram w lola mniej wiecej od wejscia botow zaglady

Teraz gram w Goldzie 2

Moje mmr: 1702

Runki itp. do wglądu. Nick: Mikux33

Czy jak na taki czas gry rozwijam sie dobrze :-;

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnglndg eq i skille? przeciez w lolu niema eq :/ jest ale w grze jak ity kupujesz a skille sa .

Dobrze sie rozwijasz :P ja stoje w silver 4 wiec :D

Opublikowano

Tak, w następnym sezonie pewnie P1 wbijesz, jak nie diament. Większość prosów zaczynała od Brązu, a Ty już jesteś w Goldzie ;) Powodzenia w następnym sezonie.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Będę szczery. Fajnie wystartowałeś, serio - super. Ale prawdopodonie nadejdzie taki jakby moment przełomu w którym siądziesz w jednej lidze i nie będziesz mógł się wspiąć dalej. Na każdym poziomie gry musisz się czegoś douczyć, niektóre rzeczy potrzebują mniej, a niektóre więcej czasu. Tak czy siak, powodzenia we wspinaniu się wyżej i uczeniu się nowych rzeczy :)

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Lansujesz się czy cos? Nie wiem po co taki temat. Jak grasz od botów zagłady to znaczy ze farten wbiles swoja dywizje i prędzej czy później spadniesz :) taka smutna prawda

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

nie podawaj mmr, bo nie da sie go sprawdzic... tak tak op.gg ci poda dobrze kpina ._.

a co do twojej dywizji to powoli do przodu i będzie dobrze.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Ja p******e to dojebales ze każdy pros zaczynał od brązu ... Ja jak zacząłem grać czyli w s3 to po placementqch wjechałem na Gold 4 a potem platyna 1 w tym sezonie juz diament . Wystarczy oglądać streamy mądrych ludzi a nie Disa .

Opublikowano

Prosy nie zawsze zaczynaja od bronzu ja gram od s3 i mialem w nim gold 1 teraz mam challenger i 2 mastery wiec moze tez bedziesz mial szczescie i nie zatrzymasz sie na jakiejs dywizji. Tylko ciagle do p rzodu powodzenia

Opublikowano

Prosy nie zawsze zaczynaja od bronzu ja gram od s3 i mialem w nim gold 1 teraz mam challenger i 2 mastery wiec moze tez bedziesz mial szczescie i nie zatrzymasz sie na jakiejs dywizji. Tylko ciagle do p rzodu powodzenia

A moze jeszcze na LCS'y jedziesz?

@topic

Jak nie grales wczesniej w gry typu lol czyli np. dota czy cos, no to dobrze. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...