Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modyfikacje

N3ST0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warsztatu się nie używa. Nie dość że zostawiają po sobie pozostałości, to nawet porządnie load orderu nie ustawisz (a bez tego ani rusz). Na ten moment najlepszy jest nexus mod manager.

Opublikowano

Warsztatu się nie używa. Nie dość że zostawiają po sobie pozostałości, to nawet porządnie load orderu nie ustawisz (a bez tego ani rusz). Na ten moment najlepszy jest nexus mod manager.

Racja. To jest syf. Tylko zauważyłem że nie każdy komputer toleruje nexusa.

Opublikowano

Racja. To jest syf. Tylko zauważyłem że nie każdy komputer toleruje nexusa.

Możliwe bo to beta, ale u mnie działa jak należy. Dodam jeszcze że warsztat ma limity wagi plików przez co niektóre mody są okrojone względem wersji nexusowej lub są podzielone na kilka części.

Opublikowano

No polecicie mi w takim razie jakieś mody z NEXUS'a? 

Mam zainstalowane 3 mody z warsztatu na strzały, miecz i coś tam jeszcze małego nie będą one się gryźć z modami z NEXUS'a? 

185241494535326637230.png

Opublikowano

No polecicie mi w takim razie jakieś mody z NEXUS'a? 

Mam zainstalowane 3 mody z warsztatu na strzały, miecz i coś tam jeszcze małego nie będą one się gryźć z modami z NEXUS'a? 

Wszystko zależy od tego co wgrasz. I sprecyzuj jakie mody chcesz bo masz ogromny wybór. 

Opublikowano

Szukam modów na polepszenie grafiki, "stworki" na których mógłbym latać, wszystko wspólne z łucznictwem, posiadłości jakieś dodatkowe prace. 

Opublikowano

Dzięki wielkie za propozycję. 

Co do stworków to wdziałem w warsztacie np. że latali na "owadach" wielkich. Pobrałbym to ale wolałbym coś w stylu gryfów albo wielkich ptaków. 

Jakbyś znalazł jakiś ciekawy mod jeszcze to byłbym wdzięczny gdybyś mi go podesłał. 

Opublikowano

Naprawdę masz problem, żeby samemu znaleźć? Masz kategorie, nazwy, jedziesz i szukasz odpowiedniego do swoich wymagań. Proste.

Opublikowano

Naprawdę masz problem, żeby samemu znaleźć? Masz kategorie, nazwy, jedziesz i szukasz odpowiedniego do sowich wymagań. Proste.

"Jakie mody mi polecacie" czytanie ze zrozumieniem nie boli. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...