Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZombieCraft

matimati122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZombieCraft

Nazwa Serwera Zombie Craft
 Adres IP serwera gs35.enderchest.pl
    Liczba slotów 20
    Typ serwera : Survival MiniGames PvP
    Opis rozgrywki Survival:

Survival jest dobrze rozwinięty.Na serwerze są działki które możemy dostać za darmo za pomocą zwykłej komendy.

Co nowego działki są na dzikim terenie (to akurat nowość) chodzi o to że zamiast płaskiego nudnego terenu mamy dziki nieokiełznany świat na którym znajdziemy wszystko co jest nam potrzebne do gry. Dodatkowo administracja zadbała o drop .Czyli że z kamienia dropi diamenty złoto węgiel i wszystkie możliwe minerały  ;).Gracze dodatkowo otrzymują walutę np zakładając swoją działkę zrobią farme zboża i plony możemy sprzedawać w chestshopie naszym automatycznym sklepie i zarabiać własne pieniądze za które możemy kupić wiele cennych przedmiotów

Mini Games:

Nasz technik zadbał o wiele zabawy dla graczy którzy się nudzą na serwer zostały dodane takie gry jak Mob Arena czyli że walczymy przeciwko mobów samemu lub w grupach wybierając przed tym swoją klasę postaci która chcemy walczyć i w ten sposób zdobywamy cenne nagrody oraz nabijamy lvl które później możemy wykorzystać do enchantowania itemów. Kolejną grą jest SG czyli Survival games jest tam wiele różnych gier np igrzyska śmierci które zapewniają rozrywkę nawet tym najbardziej wybrednym

PVP

Jest arena pvp która pozwala graczom staczać między sobą pojedynki

Skład administracji

Właściciel - RoTh3z

Właściciel - MineKevMaster

Szukamy Ekipy!

Dodatkowe

Posiadamy własne forum internetowe oraz tani itemshop oraz zaawansowane pluginy pod płatne rangi typu vip i donator które zapewniają wstęp do miejsc tylko dla vipów m.in sklepy

Administracja tworzy często eventy więc trudno o nudę gdy co chwila coś się dzieje

Oferujemy fachową pomoc na serwerze

Poszukujemy szerokiego składu administracji więc to łatwa okazja do wspięcia się na szczyt!!!!!

Sloty dokupimy jak pojawi sie więcej graczy!
Niektóre rzeczy dopiero nad nimi pracujemy na przykład kilka mingamesow!

SS spawnu :
(Oczywiście nie cały)

post-145821-0-09771900-1414885542_thumb.png

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Prosze usunac.

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...