Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StargateZ Voice Chat

Gapzko669

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem , otóż w StargateZ nie słysze voice chatu, w opcjach mam zaznaczony Enable Voice Chat i jest podgłośnione, wie ktoś w czym rzecz??

Opublikowano

Siemka, mam problem , otóż w StargateZ nie słysze voice chatu, w opcjach mam zaznaczony Enable Voice Chat i jest podgłośnione, wie ktoś w czym rzecz??

A czy twoim kolegą działa voice  ?

­

Opublikowano

Oni wszyscy siebie słyszą nawzajem, tylko mi nie działa, nikogo nie słysze

A nie robią cię w konia ?

Bo jak  ja grałem też nikogo nie słyszałem mi się wydaje że nie ma voice Chatu

i jeszcze takie pytanie ile gra tam osób teraz ? 

Opublikowano

Jest  voice chat na filmikach widziałem i nie tylko ich nie słyszę innych graczy też nie ;/ A co do online to dość sporo, idzie dobre pvp porobić, dziś się uwzieli na colorado to 40 osób jest + na pve też sporo gra

Opublikowano

To całkiem nie źle jeśli  chodzi o ludność na serverach co do tego voice chatu może ci mikrofonu nie wykrywa podajże jest tam opcja zmiany mikrofonu w opcjach  spróbuj też z reinstalować grę 

A tak po za tym możesz sobie pogadać z kolegami na np Team Speak 3 po co w grze ... 

Opublikowano

Wiem  , że mogę mówić przez ts'a , ale np. jest jakiś koleś na mapie i coś chce albo coś mówi do mnie, to lepiej to słyszeć, nie? Grę reinstalowałem z tym mikro spróbuje zaraz.

Opublikowano

Dobra odbiegliśmy od tematu, ja chciałem wiedzieć czy ktoś wie, co na to poradzić, a teraz rozmawiamy o tym, że nie ma się co dogadywać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...