Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak napisać program otwierający jakiś typ pliku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem spolszczyć grę, lecz nie mogę otworzyć pliku aby widzieć inne pliki. Ten typ pliku to .obb. Jestem nowy w C++ więc mam pytanie jak zrobić taki program który otworzyłby taki plik. 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

To plik binarny, więc to zagadnienie bardziej pod reverse engineering niż z dziedziny c++.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Woow, i co myślisz że jesteś fajny? Myślisz że nie wpisywałem jak to otworzyć.. Masz ode mnie zgłoszenie. 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Woow, i co myślisz że jesteś fajny? Myślisz że nie wpisywałem jak to otworzyć.. Masz ode mnie zgłoszenie. 

Umiesz RE?

btw twoje hobby mnie dobiło.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...