-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
rambotic990
rambotic990
Witam. Umieszczam ten temat tutaj, ponieważ obstawiam, że jest to wina w jakikolwiek sposób mojej grafiki aczkolwiek nie wiem. Chciałem pograć sobie w coś starego. Wybrałem Harrego Pottera i Kamień filozoficzny. ( bez hejtów prosze mam sentyment do tej gry ). Wszystko było git do czasu misji z prof Sprout. Gdzie grafika zaczela mi szaleć. Myslałem, że może wina to jest wersji gry lecz to bez znaczenia. Usunąłem pobrałem inną wersje to samo i tak z 3 rożnymi. Wkońcu wziąłem jakąś bez spolszczenia lecz to samo więc wina musi siedzieć chyba po stronie kompa czy coś. Komp jest dość nowy tzn mam laptopa który zosta kupiony pod koniec czerwa 2014 roku nie ma nawet pół roku więc taka gra z palcem w d... śmigać powinna. Chciałem odpuścić sobie tą część i wziąłem się za Komnatę Tajemnic lecz też jest tak samo. Ale tym razem od początku. NIe wiem co jest grane. Prosze pilnie o jakieś rady pomoc ....
Dołączam do tego postu link do fragmentu nagrywki z gry gdzie zobaczycie o co chodzi. Chodzi tu o te migotanie obrazu itp.
Nie załączyłem pliku ponieważ za duży rozmiar a za dużo zachodu było by z ucinaniem do tych 48 mb.
Nagrywka:
https://www.youtube.com/watch?v=REA8jpQqWms&feature=youtu.be
@rafor4 pilnie mi na tym zależy
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.